Wpis z mikrobloga

@szebe: @NoKappaSoldier73: dokładnie, zapowiedzieli wykład o systemie oraz specyfikacji i dali właśnie to o czym pisali. To Ty panie Kappa miałeś nie wiadomo jakie wyobrażenia o tej prezentacji i nie zrozumiałeś tego co tam było napisane. Faktycznie błąd w komunikacji, ale w drugą stronę niż masz na myśli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NoKappaSoldier73: No jak bedzie wygladala przyszlosc gier, przedstawili dyski ssd, z jaka predkoscia dzialaja itd. Mnie tez to bawi, ze w 2020 roku robia prezentacje o ssd, ale coz. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Prawda jest taka, ze sie wszyscy napalili na prezentacje konsoli, wyglad, cena, jak pad bedzie wygladac, a tutaj suche info o dzwieku, dyskach ssd i teraflopach xD
@szebe: taka prezentacja była by w czas kiedy wyszedł pierwszy teaser Xboxa (3 miesiące temu). Aktualnie gdy konkurent wychodzi z zaprezentowaną budową, szczegółami i demo konkretnych funkcji, padem, rozłożoną na kawałki konsolą to zapowiedź takiej prezentacji (ZOBACZ JAK BĘDZIE WYGLĄDAŁA PRZYSZŁOŚĆ GIER) w naturalny sposób może pobudzić oczekiwania dot. konkretów i chociażby prezentacji wyglądu konsoli

Niestety, ale ja nie jestem specem do spraw promocji produktów i widać, że Sony i MS