Aktywne Wpisy
Goronco +137
anonanonimowy321 +30
Kiedyś pracowałem z taką jakby to się wydawało idealną szarą myszką.
Szczupła, włosy do pasa, nieśmiała, małomówna , raczej nie miała dużo znajomych, nawet pojechała z rodzicami na wakacje w wieku 23lat, lubiąca przyrodę i spierdotripy podsumowując charakterem taka bardziej przegrywowa niż normicka no i w końcu po długim czasie zapytałem się czy może gdzieś po pracy się spotkamy i pogardziła mną niemiłosiernie ehh
Nigdy więcej podobnej tak odpowiadającej mi dziewczyny nie
Szczupła, włosy do pasa, nieśmiała, małomówna , raczej nie miała dużo znajomych, nawet pojechała z rodzicami na wakacje w wieku 23lat, lubiąca przyrodę i spierdotripy podsumowując charakterem taka bardziej przegrywowa niż normicka no i w końcu po długim czasie zapytałem się czy może gdzieś po pracy się spotkamy i pogardziła mną niemiłosiernie ehh
Nigdy więcej podobnej tak odpowiadającej mi dziewczyny nie
Bo po zakończeniu stanu nadzwyczajnego jeszcze przez 90 dni nie można przeprowadzić wyborów.
podpunkt 7 art. 228. Konstytucji:
Opozycja właściwie nie ma jak teraz robić kampanii. A Duda? Duda walczy wspólnie z premierem przeciwko wirusowi zakasując rękawy i jeździ po fabrykach oglądać produkcję płynu dezynfekującego. Swoją drogą ciekawe czy nie wprowadzą stanu nadzwyczajnego później, żeby przedłużyć kadencję.
#polityka #wybory chciałoby się #bekazpisu ale to z ich strony całkiem sprytny ruch
Komentarz usunięty przez moderatora
Co do sytuacji w Polsce, to faktycznie jest bardzo dynamiczna. Coś niesamowitego, widzę to po najbliższej rodzinie - siostra, wraz z 5 innymi pracownikami w sklepie ogrodniczym dostała wypowiedzenie, gdy jeszcze trochę
@Jan_K: Nie powinno być tak źle. Za 1,5 tygodnia powinny być spadki. To niestety nie rozwiązuje kwestii co dalej. Wielka Brytania, Włochy, Hiszpania sobie tak szybko nie poradzą, a nie da się zamknąć Polski. Choćby z powodu tego, że transport drogowy to bodajże 15% naszego PKB.
Chyba warunki są spełnione.
Z kolei ustawa z 21 czerwca 2002 roku w art.2.1 precyzuje przesłanki, które upoważniają władzę do wprowadzenia stanu wyjątkowego:
W sytuacji szczególnego zagrożenia konstytucyjnego ustroju państwa, bezpieczeństwa obywateli lub porządku publicznego, w tym spowodowanego działaniami o charakterze terrorystycznym lub działaniami w cyberprzestrzeni, które nie może być usunięte poprzez użycie zwykłych środków konstytucyjnych, Rada Ministrów może podjąć uchwałę o skierowaniu do Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej wniosku o wprowadzenie stanu