@promaax: olej aptX czy inne pseudo audiofilskie rozwiązania. Praca, mikrofon, skype - poszukaj czegoś z rozwiązań firm, które wiedzą co potrzebne biznesowi.
Plantronix, Jabra [ale chyba poza budżetem], Sony z aktywną redukcją [ja teraz siedzę bez muzyki przy dzieciach w Sony MDR-1000X rev 1, a jak jest telco to mam Plantronics C3220 lub JBL wymienione za chwilę], ale też ja sobie bardzo chwalę do telco itd. JBL'e dokanałowe - na
@D3lt4 W normalnej sytuacji siedzę na kablu i bym tego nie zmieniał ale obecnie muszę mieć coś bezprzewodowego. Dokanałowe raczej średnio. Popatrzę na ofertę Plantronics bo często korpo z nich korzystaja - wiele lat miałem ale na kablu. Dzięki za wskazówki.
@Just_Doesnt_Know: @promaax: aptX nie działa w żadnych słuchawkach w trakcie rozmowy z mikrofonem xD zresztą cały protokół rozmowy na bluetoothie to średniowiecze które chociażby wymusza dźwięk mono ( ͡º͜ʖ͡º)
Nie ma czegoś takiego, słuchawki na bt zawsze będą miały nieznacznego laga, przy rozmowach nie odczujesz, ale już oglądając film czy grając będzie on
Sam poleciłbym Audiotechnica M50xBT, ale to koszt 600 zł+ ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Praca, mikrofon, skype - poszukaj czegoś z rozwiązań firm, które wiedzą co potrzebne biznesowi.
Plantronix, Jabra [ale chyba poza budżetem], Sony z aktywną redukcją [ja teraz siedzę bez muzyki przy dzieciach w Sony MDR-1000X rev 1, a jak jest telco to mam Plantronics C3220 lub JBL wymienione za chwilę], ale też ja sobie bardzo chwalę do telco itd. JBL'e dokanałowe - na
@promaax: poszukaj Jabra lub Plantronics, działają na sto procent ze skype, ale cena pewnie będzie większa niz 500 zl
zresztą cały protokół rozmowy na bluetoothie to średniowiecze które chociażby wymusza dźwięk mono ( ͡º ͜ʖ͡º)