Wpis z mikrobloga

@kzxx jestem po.
Ogólnie miła rozmowa, dotyczącą samopoczucia, tego co się ostatnio wydarzyło. Mogłam się wygadać, pani doktor też powiedziała mi kilka miłych słów.
E-recepta wystawiona, już na 3 miesiące. Mam się odezwać, jeżeli będzie potrzeba się spotkać wcześniej. Mój stan już w miarę się ustabilizował, mam też poczucie bezpieczeństwa, wiem, że jeżeli coś się będzie działo to zawsze mogę do niej zadzwonić
@Wracam_do_zywych: Nie byłem własnie u niego ani razu więc pewnie mnie nawet nie kojarzy xD, a nie wiem czy będzie miał dostęp do całej tej karty z "historią choroby". Poprzedni zapisał mi wenlafaksyne, którą brałem prawie pół roku z zerowym efektem.
@kzxx: mnie pogoniła jak się chciałem dzisiaj dostać do innego psychiatry stwierdzając, że jak lekarz mnie nie widział to mi leków nie wypisze żadnych, może Ty będziesz miał więcej szczęścia.
na szczęście rodzinny ma więcej serca i nie będę 20 dni bez leków
@kzxx: jak chcesz receptę na dalsze leczenie to rodzinny albo psychiatra może ci wystawić e receptę w ramach kontynuacji leczenia przez konsultacje telefonkczna, ogólnie możesz spytać o konsultację telefoniczna nawet prywatnie u kogoś, mi się kazał psychiatra zarejestrować (chodziłam prywatnie) na NFZ przez brak funduszy na za 2 miesiące a terminy ma na lipiec i właśnie z nim wczoraj odbyłam taka wizytę przez telefon na lajcie