Wpis z mikrobloga

jEsTeŚmY gOtoWi

Ile to g---o warte? Przecież to spirytus techniczny zwykły z gliceryną.

Przypominam, że mówimy o państwowej spółce (jej psim obowiązkiem jest dostarczenie tego produktu w normalnej cenie), której zlecono produkcję wiele tygodni za późno - chora cena.

Tego pisowskie trolle (tak bardzo aktywne od 3 dni) nie wstawią.

Tywin_Lannister - jEsTeŚmY gOtoWi

Ile to g---o warte? Przecież to spirytus techniczn...

źródło: comment_1584184533DRPNHJmqPnsfDnkfCHawBs.jpg

Pobierz
  • 178
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tywin_Lannister: a pisiory i tak zrobią "cmok cmok jaka piękna zdecydowana władza kryzys pod kontrolą nie to co w tej unii".
Na samą myśl ze ten motłoch ma takie same prawa wyborcze odechciewa sie żyć
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: Dobra cena, na mojej stacji dzisiaj nie było, pytam faceta kiedy będą to mi się w twarz uśmiał i mówi, że nie wie.Jak chcesz to mogę Ci wody w baniak nalać i opierniczyć za dwujaka będziesz zadowolony.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister przecież wychodzi 1,9 za 100 ml, to już w rossmanie same buteleczki o pojemności 100 ml po 2 Ziko chodzą i to takie puste do których można sobie przelać kosmetyki a ty narzekasz że drogo XD lol
  • Odpowiedz
jakby im dali 250ml za 4,5zł to by wychwalali orlen ale STUWE za 5l to trzeba robić gównoburzę

@wrobel28: nie chce sie d---------c, ale 4.5zl za 250ml to mniej niz 95zl za 5l ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: Ja zajmuje się zakupami pod płyn do dezynfekcji w drugiej firmie, której ministerstwo zleciło produkcję i powiem, że cena mnie nie dziwi. Wszystkie ceny surowców i opakowań poszybowały w górę na łeb na szyję. Etanol techniczny wcale nie jest tak taki jak jeszcze lutym, reszta składników coraz mniej dostępna, do samo kanistry.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: pół litra spirytusu z akcyzą kosztuje 55 zł najtaniej. Do 5 litrów 70% środka potrzebujesz jakieś 7 butelek półlitrowych (ciut więcej, ale niech ci będzie). Wychodzi prawie 400 zł. Ten jest bez akcyzy, więc dlatego jest tak tanio. Pytanie czy jest skażony, bo jak jest, to cena za wysoka. Jak nie jest, to żule będą miały niezłą imprezę, bo wychodzi z tego jakieś 16 flaszek półlitrowych wódki (40%) za
  • Odpowiedz