Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czuję się jak damski przegryw ale nie przez wygląd.
Mnóstwo lat spędziłam na doprowadzaniu swojego zdrowia do porządku. Było bardzo źle. Potem poleciało też zdrowie psychiczne, depresja i nerwica na skutek przeżyć i ciągłego lęku jak będę się czuła jutro. Bez pomocy jakoś dałam radę... Teraz mam 31 lat. Wygląd 8/10, mam normalną pracę, głowa też już jest spokojna i zdrowa ale ostatnio dotarło do mnie, że teraz płace
Czuję się jak damski przegryw ale nie przez wygląd.
Mnóstwo lat spędziłam na doprowadzaniu swojego zdrowia do porządku. Było bardzo źle. Potem poleciało też zdrowie psychiczne, depresja i nerwica na skutek przeżyć i ciągłego lęku jak będę się czuła jutro. Bez pomocy jakoś dałam radę... Teraz mam 31 lat. Wygląd 8/10, mam normalną pracę, głowa też już jest spokojna i zdrowa ale ostatnio dotarło do mnie, że teraz płace
archubuntu +296
Nie macie wrażenia, że ostatnio Lewandowski wykonując karne wygląda jak ktoś, kto próbuje parodiować jego styl strzelania jedenastek?
Gdzieś musi być granica tego zatrzymywania się i Lewy najwyraźniej się uparł, że musi ją znaleźć, az ktoś z FIFA nie wytrzyma i powie "dość".
#mecz #pilkanozna #heheszki #sport #lewandowski
Gdzieś musi być granica tego zatrzymywania się i Lewy najwyraźniej się uparł, że musi ją znaleźć, az ktoś z FIFA nie wytrzyma i powie "dość".
#mecz #pilkanozna #heheszki #sport #lewandowski
Komentarz usunięty przez moderatora
Juz słyszę to RUDA TAŃCZY JAK SZALONA
NIE BĘDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W TWARZ
NI DZIECI NAM ZARAŻAŁ
@19michael86: Czyli wszyscy używają tylko nowych telefonów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I ch.j ważne żeby było wesoło...