Wpis z mikrobloga

@powsinogaszszlaja: Możesz napisać na prv :>
Nosiłam okulary rok, potem okazało się, że mogę je nosić tylko jak potrzebuje. Stwierdziłam, że lepiej widzę bez nich, ale możliwe, że żyłam w błędzie :D
Może i faktycznie był, ale pamiętam, że bardziej byłam zajęta ratowaniem nasion, które mi się wysypywały niż zerkaniem na kopertę :D
  • Odpowiedz
@magnes125: Nie zlał, przeczytał, po prostu nie komentowałem twoich prób skoro apka się nie sprawdziła.
U mnie nie rozpoznał na 10 lub 12 prób 1 roślinki. Wykorzystuję często jak jestem na zakupach w markecie a tam naklejka: "roślina zielona". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
azalia, w kuchnie u mnie stoją trzy na parapecie w różnym wieku, chyba niedawno były sprzedawane ze sporą obniżką

@bajnok8: Standardowo, masowo rzucone na dzień kobiet. Kiedyś też miałam z biedry i też dostałam ją na dzień kobiet. Pięknie mi rosła.

Nie zlał, przeczytał, po prostu nie komentowałem twoich prób skoro apka się nie sprawdziła.

U mnie nie rozpoznał na 10 lub 12 prób 1 roślinki. Wykorzystuję często jak jestem na
magnes125 - > azalia, w kuchnie u mnie stoją trzy na parapecie w różnym wieku, chyba ...

źródło: comment_1584121657VvBa1XOzpSyz6raOFs999l.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz