Ludzie kupują papier i makarony a ja kupiłem sobie takie ustrojstwo, co polecacie tu wrzucić? Schab? Ciekawy byłem od dawna co z tego wychodzi #gotujzwykopem #wedlinydomowe
@Bodzias1844: No można ze wszystkiego ale może ktoś rzuci jakimś dobrym pomysłem którego zepsuć sie nie da. Tak to zrobie z czego bądz, będzie słabe i rzuce w kąt :D
@Niewiemja: też mam. Mógłbym wiele powiedzieć i zasypać Cię przepisami, ale od czasu jak dostałem od ojca 4 lata temu, tak tylko raz użyłem tego termometra( ͡°͜ʖ͡°)
@Niewiemja: Nie robiłem. Jestem człek starej daty i tylko brytfanna albo wędzarnia. Słyszałem, ze coś tam ludziska w tym robią, ale jakie to jest, nie wiem.
@Niewiemja: Tak ja zrobisz tak będzie smakowało. Jest z tym troszkę roboty- aby wyszła logiczna wędlina potrzebujesz minimum 2-3 dni, może z kurczakiem krócej, no ale wiesz co jesz. Dla osób lubiących gotować jest to fajne. Na początek przepisy masz na YT, szukaj hasła szynkowar + nomart lub czas smakosza oraz chyba coś było na kanale Lidl. Z obu kanałów robiłem przepisy i wychodziło ok.
@Niewiemja: Nie robiłem. Jestem człek starej daty i tylko brytfanna albo wędzarnia.
Słyszałem, ze coś tam ludziska w tym robią, ale jakie to jest, nie wiem.
@Niewiemja: Owiąż sznurkiem i kamień na wierzch.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@math1982: No właśnie i ta galaretka, w czymś innym o nią ciężko :D