Aktywne Wpisy
pierdas007 +736
dzisiaj zamówiłam babci ubera - w sumie wyszło jakoś 55 zł bo to trochę poza miastem, zapłaciłam kartą. Kierowca na koniec kursu powiedział babci która ewidentnie się nie zna na tym, że musi zapłacić gotówką 70 zł. Mogę jakoś to rozwiązać inaczej niż przez czat ubera który mnie olewa automatycznymi wiadomościami? #uber #kiciochpyta
sprynek +378
Zapraszamy FRAJEROW do posprzątania naszego gabinetu. W zamian proponujemy zniżkę na plombowanie z 600zl do 500zl xD czy stomatologa nie stać na wynajęcie 2 pracowników ktorzy w kilka dni to ogarną?
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
Mi Box S
, aplikacjaIPTV Smart
, internet ciulowy, bo #neostrada 6 Mb/s (i więcej nie będzie, mieszkam na końcu świata).Pytanie brzmi: czy ktoś doktoryzował się z ustawień
IPTV Smart
? Widzę, że można wybrać kilka wbudowanych odtwarzaczy, ale nie widzę większej różnicy między nimi. Wszędzie bufory ustawiam na maxa.Znalazłem jeszcze taką poradę, wypróbuję wieczorem:
1. SETTINGS >> LIVE TV
Go left-down and click on SETTINGS LEVEL. Every click on it will change level. There are 4 diferent levels of settings. Put it on EXPERT.
Then click on EPG.
You will find a new row "PREVENT EPG UPDATING DURING PLAYBACK". Enable this feature.
2. SETTINGS >> ADD-ONS >> PVR CLIENTS >> PVR IPTV SIMPLE CLIENT >> CONFIGURE >> EPG SETTINGS
Then enable CACHE XMLTV AT LOCAL STORAGE.
3. Restart.
Macie jeszcze jakieś pomysły? Nie zależy mi na wysokiej jakości, bo przy tym transferze cudów nie będzie, ale żeby chociaż nie lagowało tak potwornie :( Youtube chodzi spokojnie na 720p.
Help.
Wszedzie jest napisane ze minimum te 12-15Mb a ty z 6 wyskakujesz :x Ylutube to nie live tv. Tam ci sie nadciaga plik a nie uruchamia na żywo i do tego sam napisales w gorszej jakosci.
Do tego jeszcze ten mibox zapewne po
1) Pudło, Mi Box jest po ethernecie, bez problemu ciągnie po sieci lokalnej 1080p i 4K
2) Nie ma żadnej możliwości szybszego internetu - max 6 Mbit Neostrada, sieć komórkowa wyciąga 2 Mbit, LTE nie ma zasięgu. Ma-sak-ra :(
3) Przecież nie upieram się, żeby live tv był 100% live - niech tam sobie te kilka sekund zbuforuje, na zdrowie. Skoro YT bez problemu wyciąga 720p, a 1080p z
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego wynająłem koparkę, przekopałem kabel 150 metrów do najbliższej zardzewiałej, zapomnianej przez ludzi i Boga studzienki z logo TP S.A. i dzięki temu mam Neostradę 5-6