Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 29
0 przypadków w Łodzi, stan na godzinę 6:12

Uniwersytet łódzki i medyczny odwołały zajęcia zapobiegawczo, bo wiadomo, że w Łodzi to się przed zarażeniami myśli i podejmuje takie decyzje, a nie z palcem w dupie się budzi.

#lodz ##!$%@? #koronawirus
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@Eredin97: #!$%@?, zaplacone

Poprawka:

We wtorek wieczorem UMED poinformował też o odwołaniu wykładów dla studentów i zobowiązał kierowników przedmiotów do udostępniania materiałów w formie elektronicznej. Jeśli chodzi o zajęcia kliniczne, to uczelnia zaleca, by przeprowadzić je bez kontaktu z chorymi. Zajęcia z wychowania fizycznego są
  • Odpowiedz
@Reezu: Śmieszne jest to, że ja jako UMED muszę chodzić na zajęcia mimo tego, że mam je w szpitalu. Niby nie z pacjentami, ale ma się kontakt na korytarzu przecież z osobami. A Uniwersytet Łódzki odwołał. Szkoda to komentować nawet
  • Odpowiedz
  • 2
@Eredin97: mam nadzieję mireczku, że niczym się nie zarazisz i będziesz żył długo i szczęśliwie. Powodzenia na tym UMEDzie
  • Odpowiedz
@Shumitu: słyszałam i współczuję... ae plusem jest to że nie będziecie musieli odrabiać, w przeciwieństwie do umedu (jeszcze nie potwierdzone, ale są głosy na ten temat)
  • Odpowiedz
@lamalamie: no ja też muszę, mam 6 tygodni do zrobienia, a w Łodzi zazwyczaj chcą brać ludzi na staże 3-miesięczne jeżeli chodzi o IT, także nie mam kiedy odrabiać ()
  • Odpowiedz
@Shumitu: ja na położnictwie niestety odgórnie co roku mam narzucone wakacyjne praktyki. W tym roku padło na psychiatrię, pasuje do mojego zawodu jak kij do dupy XDDD
  • Odpowiedz