Aktywne Wpisy
open_or_die +2294
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
tobaccotobacco +867
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#koronawirus #2019ncov #pseudonauka #zieba #zdrowie
Komentarz usunięty przez autora
a ze dzban no to nawet raz na rok dzbanowi sie zdarzy
Pan expremier ma znajomych, którzy mają znajomych ze "środowiska akademickiego" i stąd czerpie informacje o "Coronavirus" (oczywiście po angielsku, bo jak wiemy, pan premier jest dobry w angielski). A dalej tylko lepiej.
Komentarz usunięty przez autora
Może komuś się przyda.
Wujek i siostrzeniec jednego z kolegów prof.Dolińskiej pracują HBw szpitalu w mieście Shenzhen gdzie badają wirusa zapalenia płuc Wuhan. Kolega ten przekazał prof. Dolińskiej:
" jeśli masz katar i plwocinę z przeziębieniem, to nie może to być nowy typ zapalenia płuc koronawirusa, ponieważ zapalenie płuc koronawirusa COVID-19 jest suchym kaszlem bez kataru. Jest