Wpis z mikrobloga

Abstrahując już od tagowego hejtera Dybali @realbs, to wy tak serio uważacie, że Dybala poza akcją z golem i jednym dobrym dryblingu w tej właśnie akcji zagrał jakiś mega dobry mecz?
Na tagu #juventus albo się Dybale kocha albo nienawidzi, nie rozumiem czemu nikt nie patrzy na niego trzeźwym okiem. Grajkiem jest bardzo dobrym ale trzeba się pogodzić, że nie zostanie gwiazdą pokroju Messiego czy Ronaldo i ma straszne wahania formy.

#juventus
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Filip3k91: o tym właśnie piszę. To nie jest żaden lider, a dobre mecze przeplata fatalnymi. W LM od meczu z Barceloną głownie zawodzi i strzelanie brameczek Lokomotivowi, który jest na poziomie Legii Berga to żadne wyzwanie.

Dobry piłkarz na ligę i nic poza tym.
  • Odpowiedz
@Filip3k91: Dybala, mimo młodego wyglądu, ma już rocznikowo 27 lat, to nie jest junior, który ma opcję dobić do statusu CR/Messiego. Jest strasznie chimeryczny, potrafi być genialny by zaraz przejść obok meczu. W dodatku denerwuje mnie jego styl bycia czasem: fochy, machanie łapami, a także zmiana stylu życia i partnerki, wiernej mu od dzieciństwa, na rzecz jakiejś ssącej hajs karyny.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Filip3k91: Dybale się po prostu lubi. Jest skromny, spokojny, nie gwiazdorzy, nie marudzi na lawce, nie komentuje rzucania go po różnych pozycjach.
My sobie zdajemy sprawę, że Messim nie zostanie, pewnie i o Zlota Piłkę realnie walczyć nie będzie.

A co do meczu: wszedl na 30 minut i jego bramka zabila mecz. Ale wciąż mial udane zagrania, jak to na strzal dla Ronaldo.
  • Odpowiedz
W dodatku denerwuje mnie jego styl bycia czasem: fochy, machanie łapami, a także zmiana stylu życia i partnerki, wiernej mu od dzieciństwa, na rzecz jakiejś ssącej hajs karyny.

@RafalLygrys: najgorsza jest ta telenowela ze zblizeniami na niego jak jest zmieniany: poda ręke sariemu czy sie obrazil i nie
  • Odpowiedz
@venomik: Tylko właśnie, sęk taki że on był skromny spokojny i nie gwiazdorzył. Jak dla mnie to coś mu się poprzewracało ostatnio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RafalLygrys: Zgadzam się w 100%, od pewnego momentu przestał jeść snickersy i gwiazdorzy niemiłosiernie.
  • Odpowiedz
@Filip3k91 sęk w tym, że nikt go do tych panów nie przyrównuje, no chyba, że dziennikarze. Przecież on sam gdyby chciał gwiazdorzyć to po sezonie 2016 by odszedł, bo u Allegriego ewidentnie nie miał na to szans. Wolał jednak zostać i walczyć dla klubu. W tym sezonie w każdym meczu, kiedy miał wolną przestrzeń na prawym ataku był postacią kluczową. Mam nadzieję, że tak dalej będzie. Widać powoli pomysł sarriego na
  • Odpowiedz
A w przyszłym sezonie jak Pawełek utrzyma formę albo będzie mieć życiówkę to i nawet o złotą piłkę powalczy.

@bianco86: was już naprawdę do reszty p----------o XD
  • Odpowiedz
@bianco86: piłkarz, który w fazie pucharowej LM nie zagrał dobrego spotkania od trzech lat, ma walczyć o Złotą piłkę? Przecież są dziesiątki lepszych piłkarzy od niego, którzy nie mają chociażby 21 lat, a do tego dochodzą jeszcze doświadczeni gracze

nikt Dybali ZP nie da za strzelanie goli Genoi czy Sassuolo, szanujmy się
  • Odpowiedz
@realbs ale ja nie mówię, że teraz by walczył, tylko jakby zespół był w formie i sam Dybala rozgrywał życiowy sezon, to jedną złotą piłkę na pewno może zgarnac
  • Odpowiedz
@realbs no nie wiem. Według mnie jeszcze ma co pokazać, wtedy już widać było że Max nie ma na niego pomysłu co strasznie blokowało jego potencjał. W tym sezonie również, kiedy tylko grał na środku albo musiał dzielić prawa stronę z Cuadrado to strasznie się męczył, oczywiście też z powodu środka pola gdzie Pianic jakoś zapomniał jak się podaje. Nie wiem nie chce spekulować, może mu się uda, może nie. Narazie
  • Odpowiedz