Aktywne Wpisy
rozowymops +510
Właśnie po prawie 8 latach dowiedziałam się, że jestem zdradzana od ponad 1.5 roku. Rzuciłam dla niego wszystko, zostawiłam swoją rodzinę, pracę, wykształcenie i wyjechałam z nim za granicę żeby #!$%@?ć na naszą przyszłość. Byliśmy dla siebie pierwszymi w każdym możliwym względzie, idealny związek, najlepsi przyjaciele. Mieliśmy planować ślub. Moja rodzina traktowała go jak swojego syna, jak stracił wszystko to przyjęliśmy go pod swój dach. Byłam z nim w każdej, najgorszej chwili
tesknilam_ +11
Jaki był główny powód, dla którego odrzuciliście naukę kościoła katolickiego? Pytam raczej, bez jakiegoś zarzutu.
Mi jakiś czas nie grało to, co było przekazywane w Kościele. Potem wróciłam, ale długi czas miałam pewien kryzys wewnętrzny #katolicyzm #pytanie
Mi jakiś czas nie grało to, co było przekazywane w Kościele. Potem wróciłam, ale długi czas miałam pewien kryzys wewnętrzny #katolicyzm #pytanie
Taktycznie
Jednak mam wrażenie że kierowcy niechętnie akceptują przejazdy lite + jest ich mniej niż uberow więc dłużej się czeka na znalezienie i dojeżdżają z dalszych okolic. No ale z takimi kodami są najtańsi
@IceBeast: czego oczy nie widzą... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Warszawie na wakacjach w niedzielny poranek też trzeba było czekać na kierowcę ponad 10minut.
Ale po części to rozumiem. taksówek jednej korporacji nie ma tylu, co ukraińców na uberach.
Pół roku temu bolt srał promocjami jedna za drugą, nie było kiedy wykorzystać. A Uber zero.
Ostatnio nie dość,
A szkoda, bo dzisiaj akurat by się na pewno przydał bo taxi będe musiał zamówić dla kilku osób.
No cóż, zarobi Uber (no bo przeciez nie Bolt).
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
KODY FREE NOW:
frxtv7r3j
unefvtr2w