Aktywne Wpisy
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/KrolSandaczPierwszyRozrzutny_UsoIF7ZaX2,q60.jpg)
Możecie sobie uprawiać gatekeeping ile chcecie, ale dalej fakty są takie że dla osób które chcą iść na politechnikę lub już na niej są, pchanie się do IT jest jedynym sensownym wyborem, bo to co programiści nazywają kryzysem to dalej eldorado - wszystkie kierunki techniczne jak jakieś mechatroniki, energetyki czy inne automatyki to utrzyzmanie ruchu na nocki, wieczne delegacje, upodlające prace jako robol+, zarobki blisko minimalnej, absolutny brak home office i kawusi
labelle 0
Mam.pytanie do osób które odbierały kiedykolwiek nowe auto z salonu.
Byłam na takim odbiorze wczoraj i trochę inaczej to sobie wyobrażałam. Nie jest to jakaś marka premium, ale mimo wszystko auto nie kosztowało 50k. Było to na takiej zasadzie "masz i spier.....". Może to przez to, że tego dnia nie było naszego doradcy, a może to standard? Jak to u was wyglądało?
#motoryzacja #samochod #auta
Byłam na takim odbiorze wczoraj i trochę inaczej to sobie wyobrażałam. Nie jest to jakaś marka premium, ale mimo wszystko auto nie kosztowało 50k. Było to na takiej zasadzie "masz i spier.....". Może to przez to, że tego dnia nie było naszego doradcy, a może to standard? Jak to u was wyglądało?
#motoryzacja #samochod #auta
#boks