Aktywne Wpisy

Coxex +407
Mam pewną znajomą, której strasznie nie lubię, przez której fałszywe oskarżenie zostałem przed świętami prawie zwolniony z pracy, więc nie będę ukrywał, że chciałbym się w jakiś sposób na niej zemścić.
Wiem o tym, że na #emigracja dla oszczędności pieniędzy z podatku wystąpiła z kościoła. Planuje jednak ślub kościelny w Polsce. Jest już data (wrzesień tego roku), sala itd..
Gdybym się dowiedział dokładnie co to za parafia (nie powinno być z tym
Wiem o tym, że na #emigracja dla oszczędności pieniędzy z podatku wystąpiła z kościoła. Planuje jednak ślub kościelny w Polsce. Jest już data (wrzesień tego roku), sala itd..
Gdybym się dowiedział dokładnie co to za parafia (nie powinno być z tym

ZenujacaDoomerka +10
Nie wiem czy ja mam poważne fiksacje na punkcie seksu i przez to manifestuje te sytuacje które mnie spotykają, ale zawsze jak z jakimś niebieskim dłużej rozmawiam/pisze to później wychodzi na to, że byłam cały czas traktowana jako potencjalna partnerka albo potencjalne ruchanie i uważam, że to bardzo przykre.
Zwłaszcza jak pisze z kimś z np grupy wsparcia a potem się dzieją takie kwiatki to już dla mnie w ogóle obrzydliwe.
#
Zwłaszcza jak pisze z kimś z np grupy wsparcia a potem się dzieją takie kwiatki to już dla mnie w ogóle obrzydliwe.
#

#slask #bytom #pytaniedoeksperta
Dlaczego tam jest "tak"? Tak brzydko, smutno, tak bardzo bez perspektyw? Dlaczego tych ruin u pustostanów się nie wyburza? Do kogo one należą? Czy takie miasta jak Bytom mają jeszcze szanse w przyszłości być normalnymi miejscami do życia?
Była robota.
Była kasa były remonty.
Teraz nie ma kasy nie ma remontów.
Pustostany nie są wyburzane bo po co, i kto za to zapłaci.
Czy ma szansę ?
Niedaleko musiałby by powstać jakiś ośrodek gdzie zarabiało by się kasę, dobrą
zapytaj się poprzedniego prezydenta, który wołał bawić się w korupcję i mafię śmieciową
mieszkam na Bytomiu i nigdy nie widziałem brzydszego, bardziej patologicznego osiedla