@stresS: gość się pochwalił fajnym zestawem a fani jedynie słusznej marki Lego zachowują się jakbyśmy byli co najmniej na elektrodzie. To jest portal ze śmiesznymi obrazkami a nie specjalistyczne forum lizania się wzajemnie po swoich klockach Lego.
@pogop Widziałem ostatnio w toysRus całą ściankę z tą serią. Wydaje mi się, że wyprodukowali dużo specjalistycznych klocków żeby zachować kształty, bo te modele wyglądają dużo bardziej realistycznie od Lego. Tak jak w tym przypadku maska to jeden specjalny klocek, światła też pod malucha zrobione itp. Takie podejście nie daje później możliwości na zbudowanie całkiem innego pojazdu, ale może nie o to w tej serii chodzi żeby miksować klocki.
@pogop: Czy ktos moze sie konkretnie wypowiedziec na temat czy takie targanie naczepy fiatem bylo w ogole realne? W sensie maluch to jednak maluch. U mnie przy targaniu RR Velarem czuc spadek mocy ¯_(ツ)_/¯
@awakening88: haha a co zazdrościcie, że ktoś ma frajdę z cobi, ostatnio czytałem o gościu który złożył statek ze SW za 10 razy mniej biboszkow niż jakby to robił z lego, ha tfu
@pogop: tworzy się jakaś śmieszna sekta legoznawcuf jakby to była jakaś świętość. Kurna to tylko klocki, sam mam jedne i drugie bo po prostu kupowałem zestawy które mi się podobały. W tej sekcie obrazą i świętokradztwem jest łączenie ich razem. Jak wstawisz gdzieś zdjęcie swojego pomysłu ale jakiś p---b dojrzy w powiększeniu że użyłeś klocka Cobi to tacy znawcy osrają cię z nienawiści. Cobi odeszło od kopiowania LEGO i tworzy
@thomansinho: a też to zauważyłem, część potrafi się zachowywać jak ludzie autystyczni. Zero luzu i dystansu do, jakby nie było, zabawek. Spokojnie można postawić na półce z audiofilami.
#oswiadczenie #heheszki #humorobrazkowy #samochody #motoryzacja #graty #maluch #wykopplus30club #lego #cobi
@pogop: nie martw się mirek, ci debile nawet tego nie sprawdzają xD