Aktywne Wpisy
Hopsa +10
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Sprawia najwięcej problemów bo dużo ludzi wpisało numerek GP zamiast nazwy i nie wiem czy liczyć z chinami czy bez.
Wszyscy poniżej wpisali numerki, do czwartku możecie do mnie napisać z konkretna nazwą GP. W piątek podmieniam wszystkie numerki na odpowiednie GP z kalendarza bez GP Chin (czyli 21 wyścigów)
@RafcioZG
@oran
@koboldd
@wykopjestgupi
@C1nu
@microbot
@siemek0
@KupiecKorzenny
@zbigniew-wu
@Gluszek
@krasnoludkolo
@sobol29
@niebieskamarchewka
@sNw0w
@tyrman
@Vunshi
@rod3nt
@Bosayerba
@Tegi010
@deney
@odimm
@GrzegorzMarucha
@JohnMirra
@capo_di_tutti_capi
@porshak16
@Aiden7
@weegee
@Lewak2019
@polwac
@perceptives
@Hast2412
@proxion
@smutny_kojot
@Cthulhulak
@komornik345
@stefan_banach
@Hipodups
@Experboxingman
@Szerokikarq
@SpecjalistaOdNiczego
@spammaster
@joolekk
uhu8 "z planowanych 25 odbędzie się mniej niż 20 GP. Z odbytych - po 16." Proszę o konkretną nazwę GP, a planowane były tylko 22 wyścigi.
Djodak "#!$%@? pytanie. Jeśli mistrza to najpozniej brazylia, konstruktorów pewnie merc juz 5 wyscigow przed końcem" Chodzi o kierowcę, pisać brazylia?
#f1mpc
Brak szóstego miejsca
@PoteznaLokomotywa Ham Bot ver Lec Vet
@PelsonPL Ham Bot Lec ver Vet
@pawullon404 Ham Bot ver Lec Vet
@ppp0laczek ham bot ver per lec
Podałem numer i jeśli któreś GP będzie miało ten numer w kolejności odbytych startów to o ten właśnie chodzi ( ͡º ͜ʖ͡º)