Aktywne Wpisy
Hopsa +10
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Sprawia najwięcej problemów bo dużo ludzi wpisało numerek GP zamiast nazwy i nie wiem czy liczyć z chinami czy bez.
Wszyscy poniżej wpisali numerki, do czwartku możecie do mnie napisać z konkretna nazwą GP. W piątek podmieniam wszystkie numerki na odpowiednie GP z kalendarza bez GP Chin (czyli 21 wyścigów)
@RafcioZG
@oran
@koboldd
@wykopjestgupi
@C1nu
@microbot
@siemek0
@KupiecKorzenny
@zbigniew-wu
@Gluszek
@krasnoludkolo
@sobol29
@niebieskamarchewka
@sNw0w
@tyrman
@Vunshi
@rod3nt
@Bosayerba
@Tegi010
@deney
@odimm
@GrzegorzMarucha
@JohnMirra
@capo_di_tutti_capi
@porshak16
@Aiden7
@weegee
@Lewak2019
@polwac
@perceptives
@Hast2412
@proxion
@smutny_kojot
@Cthulhulak
@komornik345
@stefan_banach
@Hipodups
@Experboxingman
@Szerokikarq
@SpecjalistaOdNiczego
@spammaster
@joolekk
uhu8 "z planowanych 25 odbędzie się mniej niż 20 GP. Z odbytych - po 16." Proszę o konkretną nazwę GP, a planowane były tylko 22 wyścigi.
Djodak "#!$%@? pytanie. Jeśli mistrza to najpozniej brazylia, konstruktorów pewnie merc juz 5 wyscigow przed końcem" Chodzi o kierowcę, pisać brazylia?
#f1mpc
@Tarzantos
@thePiter
@Gluszek
@Adry420
@trzewikodziup
@MGfilms
@martyna661
@fr3ak
@Experboxingman
@adabada
Wasza odpowiedź to "Niemcy" Problem w tym że FIA nie przewidziało GP Niemiec w sezonie 2020, czy chcecie zmienić waszą odpowiedź?
Według mnie lepsze byłoby pytanie "ile wyścigów przed końcem sezonu....". Biorąc pod uwagę różne możliwe zmiany może dojść do zamiany kolejności wyścigów itp. Dlatego pytanie "na ile wyścigów przed końcem sezonu" byłoby bardziej uniwersalne i nie trzeba przewidywać ile GP się odbędzie i tak dalej.
16 - GP Singapuru
17 - GP Holandii