Aktywne Wpisy

asdfghjkl +107
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

każdy chłop w tym nawet starszy ode mnie ma ładniejsze dłonie ode mnie a ja nawet nigdzie nie pracuje #rozowepaski #zalesie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

U siebie na Wisłę Kraków płacę 60zl za bilet na trybunę E (wzdłuż boiska), jeszcze dwa sezony temu były one po 45zl.
W ubiegłym roku byłem raz na Garbarnii gdy ta grała w pierwszej lidze i zapłaciłem zawrotne 10zl na te sama trybunę (swoją drogą na Garbarni dostalem najpiękniejszy bilet jaki w życiu trzymałem w ręce - żałuje ze gdzieś zaginął).
Tez kojarzy mi się, że ze dwa-trzy lata temu byłem na Lechii przy okazji wizyty w Gdańsku (mecz z Cracovią przegrany 0:1) i kupowałem bilety w dniu meczowym w jakimś salonie prasowym. Zaskoczyłem się wtedy bo na trybunę wzdłuż boiska zapłaciłem chyba ponad stówę za bilet, tak mi się coś kojarzy.
A jak jest u Was?
#pilkanozna #mirkohooligans
a te 100zł co Ci się kojarzy to może poszedłeś na drugą stronę boiska na trybunę czerwoną? tam gdzie są ławki rezerwowych i wyjście z szatni
Z ostatnich lat najdroższe bilety jakie pamiętam były na LM i 1/16 LE - Żyleta 90, wschodnia 240 zł, dopłata za brak karty 15 zł.
Na mecze Lecha u siebie ostatnie czasy to bodajże 25/30 zł, teraz na mecz z Legią cena 50zl. Mówię o biletach do Kotła lub na IV trybunę. W karnecie na całą rundę wiem , że bilety wychodzą w bardzo dobrej cenie.