Cha cha :) Kiedyś opisywałem randkę z 2015 z lochą z #tinder i jak mnie olała to później napisałem jej na #instagram komentarz :) Miała fotke w przebieralni w jakimś gówno płaszczu i podpisane 'Kobieta z klasą' xD A ja jej napisałem, Z klasą #!$%@?, gównopłaszcz za grosze z jakiegoś haema czy innej sieciówki a ty się nazywasz kobieta z klasą xDD
@b4rnab4 "olala" - potoczne znaczenie milego zakonczenia randki bez dalszego jej kontynuowania. Używane aby wyrazić ubolewanie ze płeć przeciwna nie byla sklonna na uprawianie seksu za samo spotkanie, i za sam fakt istnienia samca. Czesto używane przez debili, pseudoruchaczy z twarzą jak dziecko z roszczepem kręgosłupa i tzw przegrywowm (wymienilem ich dwa razy sic..)
@b4rnab4: klasa to odpowiednie zachowanie. Zobaczyłbyś kto ma klasę, gdybyś ubrał Andrzeja Seweryna w łachmany i Tomasza Hajtę albo Grosickiego u Armaniego
@b4rnab4 przypomnial mi sie typ co mi napisal cos na wykop (jak sie obudzilam komentarz juz byl usuniety przez moderatora) zaczal mi wypisywac na insta ze mam odwolac mu bana XDDDDD
Mama nie dała mi na openera, bo miałam ledwo dopuszczalny z geografii przez co Oskar mnie zostawił... A tak w ogóle, to ostatnio musiałam posprzątać swój pokój ( ͡°͜ʖ͡°) #blackpill #przegryw
#bekazrozowychpaskow #podrywajzwykopem #bekazpodludzi #przegryw #seks #ubierajsiezwykopem
Czesto używane przez debili, pseudoruchaczy z twarzą jak dziecko z roszczepem kręgosłupa i tzw przegrywowm (wymienilem ich dwa razy sic..)