Aktywne Wpisy
![pokipoki](https://wykop.pl/cdn/c3397992/pokipoki_ynL21IrjxN,q60.jpg)
pokipoki +11
#ufo
ale wy jesteście naiwni. Nikt nie przedstawi żadnych dowodów bo ich po prostu nie ma. Nie ma żadnych obcych na ziemi ani w jej pobliżu. Na naszej planecie jesteśmy tylko my i daleko daleko nic. Nikt nas nie odwiedza i nie chowa się za chmurami czy innymi krzakami żeby sobie na nas popatrzeć z daleka. Ogarnijcie się!. USA znowu przedstawi wyssane z d--y opowieści z mchu i paproci bez
ale wy jesteście naiwni. Nikt nie przedstawi żadnych dowodów bo ich po prostu nie ma. Nie ma żadnych obcych na ziemi ani w jej pobliżu. Na naszej planecie jesteśmy tylko my i daleko daleko nic. Nikt nas nie odwiedza i nie chowa się za chmurami czy innymi krzakami żeby sobie na nas popatrzeć z daleka. Ogarnijcie się!. USA znowu przedstawi wyssane z d--y opowieści z mchu i paproci bez
![oficjalniemartwa](https://wykop.pl/cdn/c0834752/05abd437970e98434e93edc58db4a043205536bbc7af534368306b8c6bf34c01,q60.jpg)
oficjalniemartwa +29
Moim sukcesem w wieku prawie 35 lat jest to, że mam nadal wszystkie zęby.
#heheszki #humorobrazkowy #biologia #natura
źródło: comment_1583251022Z6D8VlPaLfwr4tgUljguNt.jpg
PobierzMożesz mieć Wrocław za wioskę, ale mnie jest
Właśnie dlatego odniosłem się do tego konkretnego komentarza o którym jest mowa. Widząc, że napisałaś "regionalnie", ale to w skali świata nie ma znaczenia, tak samo jak Twoje stwierdzenie rodem z wiedzy z podstawówki, że przeprowadzając się jeszcze bardziej na północ natrafisz na większą populację jasnookich. No brawo, odkryłaś ogień. Chodzi o globalne spojrzenie i do tego odnosił się
XDDDDDD.
Jeden z piękniejszych fikołków intelektualnych jakie widziałam na tym
@kraglapyrka: Równie dobrze można tak wyśmiać Twój "fikołek intelektualny": Bo u mnie w regionie więcej osób ma jasne oczy więc to "pospolity kolor". Kolor jak kolor, ale zdecydowanie nie pospolity patrząc na ogólny przekrój społeczeństwa, tym bardziej obecnie gdzie cały świat to globalna wioska. Elo.
XDDDDD.
Pamiętam te czasy, kiedy mi się wydawało, że to pierwszy z twoich komentarzy był śmieszny. Mało wtedy wiedziałam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1583344438oAcZnjlZjYDyUYhPA5yvch.jpg
Pobierzźródło: comment_158334566106AHWtA9W72eJLfsE2EjD1.jpg
Pobierz@Thomas_Szasz: zupełnie jak ja xD
Komentarz usunięty przez autora