Wpis z mikrobloga

@Sertralina: robisz po prostu przerwę czy już odstawiasz na zawsze? ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie znam się na uzależnieniu od opiatów ale wydaje mi się że powinnaś to robić na detoksie pod okiem lekarza. Dostałabyś coś na złagodzenie.
  • Odpowiedz
@fen1x: ten komentarz jest przezabawny, bo ty literalnie zacytowałeś zdanie, w którym napisałam, że chodzi o region w którym żyjemy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Komentarz dalej jest już o tym, jak elementarną wiedzą jest to, że w skali całego globu zdecydowanie dominuje brązowy, ale ze to generalnie nie wpływa na fakt, że w naszej części Europy jest rzadki.
Możesz mieć Wrocław za wioskę, ale mnie jest
  • Odpowiedz
@kraglapyrka: Tyle słówek żeby się wytłumaczyć, a nie o to chodzi.

Właśnie dlatego odniosłem się do tego konkretnego komentarza o którym jest mowa. Widząc, że napisałaś "regionalnie", ale to w skali świata nie ma znaczenia, tak samo jak Twoje stwierdzenie rodem z wiedzy z podstawówki, że przeprowadzając się jeszcze bardziej na północ natrafisz na większą populację jasnookich. No brawo, odkryłaś ogień. Chodzi o globalne spojrzenie i do tego odnosił się
  • Odpowiedz
XDDDDDD. Jeden z piękniejszych fikołków intelektualnych jakie widziałam na tym portalu.

@kraglapyrka: Równie dobrze można tak wyśmiać Twój "fikołek intelektualny": Bo u mnie w regionie więcej osób ma jasne oczy więc to "pospolity kolor". Kolor jak kolor, ale zdecydowanie nie pospolity patrząc na ogólny przekrój społeczeństwa, tym bardziej obecnie gdzie cały świat to globalna wioska. Elo.
  • Odpowiedz
@fen1x: wszystkie twoje komentarze w tej nitce to takie typowe sranie, żeby się zesrać. Teraz "cały świat to globalna wioska", wcześniej "wyjedź ze swojej wioski" ( ͡° ͜ʖ ͡°). Niezależnie w jakie słowa tego nie ubierzesz fakty są takie: w moim kręgu obraca się niewiele osób o brązowych oczach, więcej jest to dla mnie rzadki widok. W moim kręgu większość osób ma jasne oczy, więc jest
  • Odpowiedz
@kraglapyrka: Ahh, wiedziałem że do tego się doczepisz. Tak bardzo przewidywalne. Byle tylko opisać bo tak Cie ubodło, że ktoś Wrocław o którym nie omieszkałaś wspomnieć że mieszkać, nazwał wioską:)
  • Odpowiedz
@fen1x:

tak Cie ubodło, że ktoś Wrocław o którym nie omieszkałaś wspomnieć że mieszkać, nazwał wioską:)

XDDDDD.

Pamiętam te czasy, kiedy mi się wydawało, że to pierwszy z twoich komentarzy był śmieszny. Mało wtedy wiedziałam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sertralina: nie chcę cię demotywować ale ludzie z lżejszymi uzależnieniami mają problem żeby odstawić tak poprostu z dnia na dzień. Pobyt w zamkniętym ośrodku to jedyny sposób żeby dojść do siebie. Takie zamknięcie się w czterech ścianach to tylko kwestia czasu do powrotu.
  • Odpowiedz