Aktywne Wpisy
stanley___ +274
Nacho_Libre +8
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham z last.fm - Notowanie: 588 - 23 czerwca 2024
♪┌|∵|┘
Doskonale wiecie co robić, ale dla przypomnienia ;)
1. Wejść tutaj: http://tapmusic.net/lastfm lub tutaj: http://www.nsfcd.com/lastfm lub https://lastcollage.io/,
2. Wpisać swoją nazwę użytkownika w serwisie last.fm.
3. Następnie wybrać "7 days", gdyż zestawienie będzie z
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham z last.fm - Notowanie: 588 - 23 czerwca 2024
♪┌|∵|┘
Doskonale wiecie co robić, ale dla przypomnienia ;)
1. Wejść tutaj: http://tapmusic.net/lastfm lub tutaj: http://www.nsfcd.com/lastfm lub https://lastcollage.io/,
2. Wpisać swoją nazwę użytkownika w serwisie last.fm.
3. Następnie wybrać "7 days", gdyż zestawienie będzie z
#pizza #gotujzwykopem
1,5% soli, drożdże suszone, #!$%@? wszystko do michy, robisz szejka dodając wodę 15*c trochę oliwy z oliwek i czekosz trochę moment, znowu szejk i #!$%@? wszystko na blaszkę. Takie #!$%@? dobre
Dajesz 1.5szklanki mąki, 40g drożdży świeżych, 2 łyżeczki cukru, oleju z 4 duże łyżki soli i ziół do smaku wg uznania i wody lejesz do wszystkiego na oko żeby ciasto gładkie było, jak już wyrobisz ciasto odstawiasz na 30 minut i możesz robić pizzę
Ps. Woda ciepła, nie zimna, nie gorąca. Żeby drożdży nie zabić.
@Raul777
0,4 kg przesianej mąki (najlepiej tej do pizzy 00),
[ćwierć kostki drożdży+łyżeczka cukru+ łyżka stołowa mąki + pół szklanki ciepłej wody - rozrabiasz i odstawiasz na 30 minut do aktywacji drożdży]
po aktywowaniu drożdży:
do pozostałej mąki (0,4kg - łyzka stołowa co poszła do drożdży) dajesz:
- zawartość miski z drożdżami
- 1/4 szklanki ciepłej wody
- łyżkę stołową OLIWY Z OLIWEK (a nie oleju słonecznikowego XD)
MIESZASZ trochę
po