Wpis z mikrobloga

I oczywiście za chwilę jaśnie wielmożni panowie mejweni, opiniotwórczy dziennikarze będą z pogardą wypowiadać się o przekrętach, patologii, kolesiostwie i korupcji w polskiej piłce, kiedy sami zamietli pod dywan aferę, kto wie - może nie jedyną, i pewnie będą się wspierać w swoim kółku adoracyjnym.

PS. oczywiście no offence do Pola, jeden z bardziej ogarniętych według mnie

#sport #pzpn #reprezentacja #michalpol #pol #mecz #afera #metoo #heheszki #pilkanozna #dziennikarstwo #przegladsportowy
Pobierz ATLETICO - I oczywiście za chwilę jaśnie wielmożni panowie mejweni, opiniotwórczy dzi...
źródło: comment_1583235877OU91U7KPDUtoUMNyIMZLbt.jpg
  • 52
@ATLETICO: Ale to Włodarczyk? Bo nie padło jego nazwisko. Jeszcze nie oglądałem nic w ich nowym serwisie, bo o ile Misja Futbol była naprawdę ok, bo można było się sporo rzeczy dowiedzieć, tak teraz gadają o tym co średnio rozgarnięty kibic już wie.
@ATLETICO: XDDDDD Powinien powstać odcinek specjalny Mijsi Futbol #metoo gdzie wszyscy ekspeci wrazili by swoją dysaprobatę dla złego taktowania kobiet.

ALBO NIE bo gówno mnie obochdzą jaieś aferki i chce słuchać o okrogłym przedmiocie który ma wpaść do prostokątego obrębu.
A CI polecam pudelek, odnajdziesz się tam.
mogą wydać jakieś oświadczenie, wyjaśnienie cokolwiek?

@ATLETICO: Aha, czyli Stanowski, Smokowski czy Borek mają wydawać oświadczenie w sprawie, która ich w ogóle nie dotyczy i nie ma w ogóle pewności, czy coś na ten temat wiedzieli? Jak okaże się, że koleś od Ciebie z pracy ma romans pozamałżeński, to też będziesz do każdego podchodził i oświadczał jak bardzo to potępiasz?