Wpis z mikrobloga

I oczywiście za chwilę jaśnie wielmożni panowie mejweni, opiniotwórczy dziennikarze będą z pogardą wypowiadać się o przekrętach, patologii, kolesiostwie i korupcji w polskiej piłce, kiedy sami zamietli pod dywan aferę, kto wie - może nie jedyną, i pewnie będą się wspierać w swoim kółku adoracyjnym.

PS. oczywiście no offence do Pola, jeden z bardziej ogarniętych według mnie

#sport #pzpn #reprezentacja #michalpol #pol #mecz #afera #metoo #heheszki #pilkanozna #dziennikarstwo #przegladsportowy
Pobierz ATLETICO - I oczywiście za chwilę jaśnie wielmożni panowie mejweni, opiniotwórczy dzi...
źródło: comment_1583235877OU91U7KPDUtoUMNyIMZLbt.jpg
  • 52
Rudzki został naczelnym w 2017 r. i w 2018 r. po aferze w Katowicach wyrzucił Włodarczyka.

Rudzki był naczelnym.

@Sigurdsdottir: Nie wiem co starasz się mi udowodnić.

Dodam, że Sa Pinto był trenerem Legii od września '18 do marca czy kwietnia '19.
@kurczakos1 to wyszło, bo ludzie nagłośnili sprawę, była duża nagonka na Twitterze i musieli się odnieść. I bardzo dobrze. Stanowski wgl zdania zmienia codziennie, bo w artykule na weszło pisał już coś innego (że w sumie nic się nie stało, bo był pijany). A że Włodarczyk przyznał się do czynu? No skoro był winny to co miał zrobić? Za swoje czyny trzeba odpowiadać, zobaczymy czy ktoś wyciągnie z tego konsekwencje
@ATLETICO: Nie nie, zakładałeś, że wszyscy wszystko wiedzieli i było skrzętnie ukrywane. Tymczasem sprawa po prostu wypłynęła na szersze wody, stąd oczekiwane reakcje, tak jak przy każdej takiej aferze. Zostaną zapewne wyciągnięte konsekwencje.