Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
mireczki, sposób na dobre tarcie? spotykam sie z nowa dziewucha, dogadujemy sie ekstra ale gdy próbujemy w seksy to dochodze zanim dobrze zaczniemy, ostatnio spałowałem wiplera przed akcją, zarzuciłem 75mg sildenafilu i chyba czasowo sie nie zsynchronizował bo nie odpalił, więc również kicha. Jutro do odbioru mam dapoxetyne, ostatnia farmakologiczna deska ratunku, dodam że jakiś czas temu jak w przegrywie po uszy, 100mg sildenafilu dawało rade na divach. Czy ktoś ma jakieś rady, sugestie, pomysły?

#seks #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #przegryw #divyzwykopem

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • 12
@AnonimoweMirkoWyznania: A co sildenafil ma do opóźnienia wytrysku? Na to nie ma skutecznego lekarstwa - to naturalna przypadłość samców beta/omega. Możesz oczywiście spróbować zarzucić trochę opio przed stosunkiem, albo iść do psycha po jakieś SSRI (po których albo ci przestanie stawać albo libido poszybuje w dół; albo i to i to), ale na żaden cud bym nie liczył. No i zostają jeszcze spraye i gumy z lidokainą, ale te specyfiki z