Aktywne Wpisy
ewolucja_myszowatych +500
Udało się trochę podbić obraz z wypadku BMW na podstawie nagrań od @dashcambandit i @Rabusek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:
Viado +16
PIS PO jedno zło! Obie partie reprezentują ten sam wektor zła tylko skierowany w inne strony. Obie partie są tak samo skorumpowane, zepsute i składają się z kolesiostwa które niszczy nasz kraj. PIS ma swoją propagandę - TVP, PO swoją - TVN. Jedyne różnice dotyczą kwestii dotykających może 0.25% osób kraju czyli podejścia do skrobania i LGBT.
Wy serio nie pamiętacie co się działo za Tuska? ?Jak ludzie pracowali za 5zł bo
Wy serio nie pamiętacie co się działo za Tuska? ?Jak ludzie pracowali za 5zł bo
Z tego co różne źródła pokazywały to nawet w Wuhan sklepy były zaopatrywane jak zwykle.
Serio pytam bo #!$%@? szczerze to nie potrafię sobie wyobrazić sytuacji w której byście musieli bazować na żywności zmagazynowanej w piwnicach.
#koronawirus #2019ncov #bekazpodludzi
Można mieć #!$%@?.
Mi by się nie chciało za każdym razem po kilo mąki czy ryżu iść do sklepu.
@Sl_w_k_1: nie na bieżąco ale nie kupuje 10 paczek makaronu i sterty konserw.
@tomy86: na poczatku wybuchla panika i przez kilka pierwszych dni byl problem z zaopatrzeniem w niektore produkty. Spodziewalbym sie ze ludzie i tu podobnie zareaguja.
Nie jem chleba. Natomiast mam 50kg karkówki w zamrażarniku. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@tomy86: przyklad, masz kaszojady i nie chcesz sie zarazic bo one moglyby zarazic sie od Ciebie. Sklepy sa wystawione na virusa bo odwiedza je sporo osob. Robiac zapasy i nie chodzac do sklepu zwiekszasz szanse na to, ze kaszojady beda zdrowe.
@eternit_nie_wybacza: jeśli ludzkość jeszcze będzie istniała to jestem chętny
XDDDDDDDDDDD
@tomy86: prawda ale rodzic mysli o swoich dzieciach "najpierwsamprzod".
Makarony tak 10 opakowań.
Ryżu dwa kilo bo nikt nie lubi.
Cztery konserwy Krakusa i z 10 tyrolskiej.
Będzie na wyjazdy.
Jedynie co tak naprawdę ekstra kupiłem to 12 litrów mleka uht.
No i nie wiem co z tym zrobię jak nie będzie szału zakupów.