Aktywne Wpisy
DrCieplak +2
Dobrze że takie pajace przeszły z wykopu na hejto. Co za gówno. #bekazpodludzi #bekazhejto #p0lka #wykop
bartdziur +8
Moi drodzy,
Tym oto wpisem żegnam się z wami po ponad 11 latach obecności na tym portalu.
Nowej wersji używać się nie da, aplikacji na iOS nie ma, czarne listy nie działają.
#wykop20 nie jest jedynym powodem, ale chyba głównym. Przez niedziałające czarne listy zobaczyłem ile patoli tu siędzi wiec stwierdziłem, ze więcej nie chce xD
Trzymajcie się tu, nara, dziękuje dobranoc
@m__b nie masz Jajek, usuń mi konto
#wykop #afera #
Tym oto wpisem żegnam się z wami po ponad 11 latach obecności na tym portalu.
Nowej wersji używać się nie da, aplikacji na iOS nie ma, czarne listy nie działają.
#wykop20 nie jest jedynym powodem, ale chyba głównym. Przez niedziałające czarne listy zobaczyłem ile patoli tu siędzi wiec stwierdziłem, ze więcej nie chce xD
Trzymajcie się tu, nara, dziękuje dobranoc
@m__b nie masz Jajek, usuń mi konto
#wykop #afera #
#koronawirus #2019ncov #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
W piątek naczytałem się na wykopie, że nie idzie już kupić makaronu ani ryżu. Poszedłem celowo wcześniej zrobić zakupy do dużego marketu i stwierdziłem, że za dużo wykopu na dziś.
Nie ma upchanych do końca pudełek na półce? PANIKA, EPIDEMIA. Kij z tym że masz dostęp do dosłownie każdego artykułu z tej półki, od fasoli po kaszę tylko ktoś przez dłuższy czas nie dołożył asortymentu.
@JanuszGazda
@2757
@JBFC koleżanka pracuje w lidlu. Mowiła że ludzie dzisiaj kupowali całe kartony makaronu i kaszy czy ryżu, pod koniec dnia na półki wjechał towar który miał być wystawiony dopiero jutro. Był zauważalnie większy ruch niż zwykle, ludzie zgarniający całe kartony i pytający obsługi czy gdzieś są jeszcze.
Półki nie są puste, nie sądzę by to w najbliższym czasie groziło ale faktem jest że przez debilne wpisy w necie i