Aktywne Wpisy
Bunch +133
Jak wam się podoba takie rozwiązanie? Zbudowałęm stół warsztatowy z ciekawą funkcją! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube
powodzenia
Zdrowego człowieka przed wirusem taka maseczka jak na zdjęciu nie uchroni.
Komentarz usunięty przez moderatora
@powodzenia: tak, one służą do tego aby innych nie zarażać, nie chronią one przed zakażeniem
W Azji jest przecież czymś normalnym, że jak chorujesz to nosisz maseczkę więc ludzie są do ich widoku przyzwyczajeni. A co za tym idzie w każdej chwili można założyć i wyjść na ulicę.
U nas nie nosi się maseczek więc pojawienie się samotnie na ulicy w maseczce wzbudza uśmiech politowania.
Może jak pojawią się u nas zgony to wstyd przegra ze strachem i zaczną nosić.
Piszę zresztą na własnym przykładzie. Mam profesjonalną maskę z filtrami P3 a jadąc do pracy mam ja przy sobie ale w...
https://allegro.pl/oferta/dezynfekcja-powierzchni-narzedzi-5l-spirytus-70-5225446319
Jeszcze nie używałem bo dopiero przyszło ale planuję nalać do dozownika po mydle w płynie i postawić przed drzwiami.
Mieszkam w domku więc nikt nie buchnie.
Część wleję do spryskiwacza takiego jak po płynie do okien i będę psikał na klamki itd.
Na opakowaniu jest napisane by stosować rękawice i, że tylko do przedmiotów, ale czytałem skład i jest taki sam jak niektórych
Komentarz usunięty przez autora
teraz tych maseczek nie ma sensu nosić, ale co innego może być za miesiąc