Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
#bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #zwiazki
Nie wiem jak ty ale jak prowadzę dyskusje w internecie to nie skupiam się na niej aż tak jak na dyskusji w prawdziwym życiu dlatego preferuję osobiste spotkania jeśli jest taka możliwość.
Widzisz, przytoczyć mogę nawet swoją sytuację z wykopa - różowa została wystawiona przez ekipę na Sylwestra, zaproponowałem żeby wspólnie spędzić ten czasz wyjechać do Wisły i
https://www.wykop.pl/wpis/47634479/czlowiek-ejakulat-ma-czelnosc-wytykac-ludziom-spie/
@Jaracz_Joint: ani ja ani Ty tego nie wiesz. chyba, ze wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jaracz_Joint: na miejscu to by bylo gdyby byli PRZYNAJMNIEJ na stopie kolezenskiej.
@Jaracz_Joint: tak tak i zakladajac spodnice tez powinna brac pod uwage to, ze moze wysylac sprzeczne sygnaly. a moze po prostu przestaniecie myslec kutasem? (
@MangoZjem: Odpowiem Ci ja, co o tym sądzę. Prywatne rozmowy powinny zostać prywatnymi. Nie oceniam jego intencji.
@MangoZjem: Kto daje prawo do dyskusji nad prywatną rozmową? a wrzucanie jej na forum publicznym jest chamstwem, żeby nie nazwać jeszcze inaczej.
@powsinogaszszlaja: a kto tego zabrania? jakby "poszkodowany" chcial to by zglosil i post by spadl z rowerka ale tego nie zrobil.
@powsinogaszszlaja: z tym nikt nie dyskutuje
@MangoZjem: Przyzwoitość.