Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@MangoZjem:

a to przez internet pocieszyc nie mozna? musi byc kontakt fizyczny?

Nie wiem jak ty ale jak prowadzę dyskusje w internecie to nie skupiam się na niej aż tak jak na dyskusji w prawdziwym życiu dlatego preferuję osobiste spotkania jeśli jest taka możliwość.

Widzisz, przytoczyć mogę nawet swoją sytuację z wykopa - różowa została wystawiona przez ekipę na Sylwestra, zaproponowałem żeby wspólnie spędzić ten czasz wyjechać do Wisły i
  • Odpowiedz
  • 0
@MangoZjem: aby uniknąć nie porozumienia powtarzam to co napisałem, niebieski nie powinien pisać takich tekstów od razu ponieważ było to nie na miejscu, różowa natomiast powinna uściślić co ma na celu rozmowa, powinna wziąć pod uwagę że może wysłać sprzeczne sygnały.
  • Odpowiedz
aby uniknąć nie porozumienia powtarzam to co napisałem, niebieski nie powinien pisać takich tekstów od razu ponieważ było to nie na miejscu,

@Jaracz_Joint: na miejscu to by bylo gdyby byli PRZYNAJMNIEJ na stopie kolezenskiej.

powinna wziąć pod uwagę że może wysłać sprzeczne sygnały.

@Jaracz_Joint: tak tak i zakladajac spodnice tez powinna brac pod uwage to, ze moze wysylac sprzeczne sygnaly. a moze po prostu przestaniecie myslec kutasem? (
  • Odpowiedz
@powsinogaszszlaja: czyli nic o tym nie sadzisz ;P ogolnie sie zgadzam ale jak juz wyciekla to dyskutujemy ;) z drugiej strony natomiast ja piszac z kims obcym w internecie nie wiem, czy nie upubliczni naszych rozmow wiec i debilizmow nie pisze :-) troche ogarniecia tez by sie przydalo
  • Odpowiedz
  • 2
@MangoZjem: wyjazd był alternatywą po tym jak zrezygnowała aby iść do jakiegoś klubu się pobawić. Sytuacja była komiczna bo chciała spędzić tego sylwestra z kimś ale na nic się nie zgadzała ani sama nie miała żadnego pomysłu. Narzekanie dla narzekania. W dodatku kto o zdrowych zmysłach by tak w ślepo pojechał? Jasne że najpierw byśmy się spotkali aby najpierw lepiej się poznać ale nawet wyjście do kawiarni odmówiła ciągle podkreślając
  • Odpowiedz