Aktywne Wpisy
urwis69 +808
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Lujdziarski +157
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
- przypominam, że na początku meczu była poprzeczka, więc mogło być 2 - 0.
- w sytuacji w której tracimy bramkę 3 piłkarzy Lyonu było praktycznie niepilnowanych
- teraz Lyon gra na wyjeździe, przypadkowa bramka eliminuje mocarne Juve,
- jak patrze na Sarriego na ławce z tym filtrem w gębie to dostaje białej gorączki
- pomocnicy Juve to czyste xD, nie istnieje komunikacja między liniami
- grając 3 napastnikami przez prawie 90 minut żadnego (!) strzału na bramkę
- jedyny zawodnik, który przyspieszał a nie spowalniał grę to był Ramsey
- profesjonalni piłkarze niepotrafiąćy skutecznie zagrać z pierwszej piłki, w każdej akcji, nawet 'szybkiej' 99% podań poprzedzonych przyjęciem
- fart się skończył i już nie wygrywamy/remisujemy meczu pojedynczymi przebłyskami.
Tracę cierpliwość do tego Juve. Ja rozumiem słabszy sezon, ale nie krucza twarz 3 sezony z rzędu.
#juventus #mecz
Komentarz usunięty przez autora
@Filip3k91: no, ja p------e