Wpis z mikrobloga

@bobsley33: czasami myślę że lepiej być ojcem syna nóż córki. Wyobraź sobie jak się musi czuć ojciec córki, którą wychowywał całe życie, a ona potem ona daje d--y na lewo i prawo, albo zakłada konto na OF. Przeebane.
  • Odpowiedz
@Styline Wrzucasz wszystkich mężczyzn do jednego worka, a przecież niewielki tylko procent jakichś samotnych januszy i przegrywów komentuje zdjęcia lasek w internecie. Np. ja nigdy tego nie robiłem, bo byłoby mi zwyczajnie głupio komentować zdjęcia typiar których nie znam osobiście, a o dawaniu im jakiejkolwiek kasy nie wspominając. Oczywiście social media są zalane takimi samotnikami, ale nawet jeśli polscy spermiarze znikną z internetu to pamiętaj że za granicą również ich pełno.
  • Odpowiedz
którą wychowywał całe życie, a ona potem ona daje d--y na lewo i prawo, albo zakłada konto na OF. Przeebane

@kecajek: najwidoczniej jej nie wychowywał lub jego wychowanie skupiało się bardziej na chowaniu.

Im więcej braków/ograniczeń kobieta ma w dzieciństwie, tym później wyrasta z niej gorszy egzemplarz.
  • Odpowiedz
czasami myślę że lepiej być ojcem syna nóż córki

@kecajek: oczywiście, że tak
Dlaczego w czasach monarchii upadały całe dynastie, gdy Król nie spłodził syna? to samo jest dzisiaj, dla mężczyzny to największa duma mieć swoją wersję mini i wychować na porządnego faceta
lepiej mieć syna jedynaka niż trzy albo nawet cztery córki
  • Odpowiedz
@Zopyross: moim rodzicom udało się 2/2 ( ͡° ͜ʖ ͡°) jedyni w całej rodzinie, każdy ma chociaż jedną córkę, tylko moim rodzicom udało się ustrzelić dublet synów. nie narzekam, z bratem mam super kontakt
  • Odpowiedz
@bobsley33 kilka ładnych lat temu byłem z taką gold diggerką, ciągle miałem wypominane że nie mam fajnego auta a jej koleżanki chłop ma (miałem 21 lat, 1600 netto i Passata B5) i że ogólnie jestem nieudacznik a auto to najważniejsza sprawa na świecie XD A jak wyjechałem do Niemiec aby na to zarobić to mnie zostawiła XDD
Jak laska od was wymaga żebyście zarabiali kokosy bo inaczej was zostawi to jest
  • Odpowiedz
@maikeleleq: jeszcze gorzej, jak taka publicznie dzieli się takimi opiniami o swoim chłopaku. jakby jeszcze z anonima, to spoko, ale ta robi to publicznie pod atencję. może liczy, że jakiś kolejny frajer, tym razem z autkiem, do niej teraz zagada. ogółem baby uzależnione od socialów i atencji można spisać na stratę.
  • Odpowiedz