Wpis z mikrobloga

@Specjalista_Cyfrowy_Polsat: Hej niestety nie. Aplikacja ktorej uzywalem byla na komputer i sciagnieta z Windows store na WIn10. Doczytalem na stronie Ipli ze ta aplikacja nie wpsiera tego pakietu w tej konkretnej aplikacji. Wiec sciagnalem druga aplikacje Ipli... ktora nie dziala na Win10! Dramat. Finalnie nie zobaczylem nic, bo byly takie lagi gdy wlaczylem z poziomu przegladarki.
@raadaar: Faktycznie, aplikacja na Twoim urządzeniu nie wspiera pakietu Polsat Sport Premium. Sugeruję, byś przed kolejnym uruchomienie, zweryfikował z tabelą dostępności: https://bit.ly/3a5UyUH czy na danym sprzęcie będziesz mógł odtworzyć transmisję. Pamiętaj o tym, że limit w pakiecie IPLA POLSAT SPORT PREMIUM wynosi dwa urządzenia przez 24h, przy czym dana przeglądarka internetowa traktowana jest jako odrębny sprzęt. Proszę o kontakt, gdy niedogodności się powtórzą.
@raadaar:

Oszustwo w biały dzień. Wykupiłem pakiet sport, aby oglądać ligę mistrzów na TV w dobrej jakości, a dostałem bolesnego kopniaka w dupsko. Po zalogowaniu się w aplikacji IPLa na Smart TV, okazało się, że kanału Polsat Premium 1 i 2 poprostu w niej nie ma. Wszedłem przez przeglądarkę w TV na stronę IPLa, ale oglądanie tą metodą graniczy z cudem. Zacząłem szukać rozwiązania problemu w internecie i natrafiem na tą