Aktywne Wpisy

Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze

annlupin +20
sytuacja na zewnątrz jest taka że jakieś ptaki sie drzom jakółki jeszcze śpią i gołomp też

http://www.indieretronews.com/2020/02/doom-could-doom-clone-run-on-7mhz-amiga.html?fbclid=IwAR3f0vfDr3zYOJDUKbuxLjNERIlHZSewiEVdBRmFm287Kfgi3smeIQfnnvA
źródło: comment_1582577330fv5G9EhZd4u0SzVuvWG3P2.jpg
PobierzDate: Sat, 3 Sep 94 11:50:23 -0600
To: G.San...@ais.gu.edu.au
Subject: