Aktywne Wpisy
dream_big +140
Cześć,
Czy chcielibyście abym przedstawiła Wam tutaj analizę tej książki? Jest ona jedną z najważniejszych książek do przeczytania w XXIw. tak uważam.
Ma wiele ciekawych wątków, tematów i chciałabym się podzielić wiedzą jaką z niej zdobyłam. Jest to antyutopia.
#ksiazki #gruparatowaniapoziomu
Czy chcielibyście abym przedstawiła Wam tutaj analizę tej książki? Jest ona jedną z najważniejszych książek do przeczytania w XXIw. tak uważam.
Ma wiele ciekawych wątków, tematów i chciałabym się podzielić wiedzą jaką z niej zdobyłam. Jest to antyutopia.
#ksiazki #gruparatowaniapoziomu
Krole +5
Wpadłem na ten materiał YT i pod koniec sprawdziłem ile wydałem kasy na Steam i O: K---A
BTW ile wydaliście na gry w Steam?
jak sprawdzić: Pomoc - Pomoc techniczna Steam - moje konto - Dane powiązane z Twoim kontem Steam - Wykorzystane środki zewnętrzne
#gry #pcmasterrace #steam #komputery
BTW ile wydaliście na gry w Steam?
jak sprawdzić: Pomoc - Pomoc techniczna Steam - moje konto - Dane powiązane z Twoim kontem Steam - Wykorzystane środki zewnętrzne
#gry #pcmasterrace #steam #komputery
myślę nad zakupem nowego tvboxa, potrzebny pod kodi/nc+go/iptv (netflix/hbo mam w tv). Co lepiej wybrać?
1. X96 max plus 4/64 za 207 z wysyłką z Europy
2. X96 air 4/64 za 200 z wysyłką z Europy
Może znajdzie się gdzieś taniej z wysyłką z Europy? Może lepiej wybrać coś innego?
#tvbox #kodi #kodiwpigulce
Jak ma być dobrze i 4k shield
@kodiwpigulce_pl: To jaki w tym jest LAN? Wygląda ciekawie.
@Perthro: w tym co ja teraz używam jest 100Mbps lan.
@Klinton: Czasami ale ostatnio nic się ciekawego nie trafia.
Daj linka do konkretnej oferty z aliexpress albo innego sklepu