Wpis z mikrobloga

Kiedyś tak samo wkurzałem się jak widziałem jak "bogaty snob" parkuje na dwóch miejscach prakingowych tak żeby nikt nie mógł stanąć obok. Ale im więcej jeżdzę i parkuję w mieście tym bardziej przyznaje im racje. Ludzie nie szanują w ogóle cudzej własności. Przy wysiadaniu #!$%@?ą drzwami w auto stojące obok powodując opdryski, wgniecenia, zarysowania. Ja nie jeżdzę jakoś super dużo swoim autem a po 3 latach mam na drzwiach 10(!) zarysowań/wgnieceń od mocnych uderzeń drzwiami.

Jeżeli ktoś chcę się uchronić przed takim cebulactwem i ignorancją to musi albo parkować gdzieś na końcu parkingu gdzie nie ma aut albo stanąć jak burak żeby uchronić się przed innymi burakami. Dbasz o auto, może kupiłeś nowe, może odłożyłeś na remont lakierniczy swojego klasyka, a tu taka #!$%@? przyjdzie i Ci #!$%@? drzwiami.

Ostatnio jakiś bezczelny typ widział że siedzę w aucie a i tak #!$%@?ł drzwami swojego starego BMW w moje. Więc włączyłem zapłon, trąbnąłem żeby zwrócić jego uwagę i uderzyłem swoimi drzwiami w jego 20 letni bawarski błotnik.

Potem było wielce zdziwienie.

Baran

#motoryzacja #parkowanie #samochody
jv6kub - Kiedyś tak samo wkurzałem się jak widziałem jak "bogaty snob" parkuje na dwó...

źródło: comment_15823749889n80f4GibE6Vz2G113dYRd.jpg

Pobierz
  • 99