Wpis z mikrobloga

No i stało się, zwycięstwo, system pokonany, podstawowa psychologia ludzka stosowana.

Może od początku.
Mieszkam w #uk i z rozmiarem śmietników miałem zawsze problem.
W innych hrabstwach można zamówić większy śmietnik na zwykłe śmieci i tak samo na te które można przetworzyć... ale nie w moim.
Jako że nie mieszczę sie w śmietniki bo party hard i butelki wszelakie mocno a w przepisach jest że jak śmietnik za ciężki albo przepełniony to mogę nie zabrać.

Więc to co drugi czy trzeci piąteczek siedziałem sobie przy drzwiach w dzień wywózki dawałem chłopakom czteropaka albo na czteropaka żeby zabrali nie tylko kubeł ale tez 3 worki i ewentualnie drugi kubeł i wszystko cacy.
Dzisiaj po trzech miechach mam w piąteczek 2 pełne kubły 4 worki i 2 reklamówki a chłopaki sami z siebie bez ceregieli wszystko w------i. sąsiad natomiast położył worek obok kubła bo się nie mieściło i zostawili xd.

Teraz tylko raz na miesiąc dawka przypominająca i chłopaki trupa mi wywiozą jak będzie trzeba.
P--o czyni cuda.
P.S.
Tak wykopki, jak skończycie 30 lat i będziecie na swoim to takimi achivmentami będziecie się jarać.

#smieci #wygryw no i troche #heheszki #problemypierwszegoswiata
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@motoinzyniere: oj ekipa się często nie zmienia, niby śmieci zbierają ale to budżetówka i praca od poniedziałku do piątku od ósmej do czwartej i Angole bez edukacji biją się o tą robotę.
Trochę ja u nas, matka mówi żeby się uczyć bo się śmieciarzem zostanie a teraz każdy sobie w brodę pluje xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SHOGOKI: jak mi się nie mieszczą to wożę do recycle centre. Całe szczęście mam jakieś 3 minuty jazdy tam. Bajzel po remoncie w worki i do wysypiska. Nie trzeba skipa zamawiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz