Aktywne Wpisy
bugzer +128
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
Paayor +381
Podatek od pustostanów? Brak
Podatek od zakupu wielu nieruchomości przy jednej transakcji? Brak
Podatek katastralny od którejś nieruchomości? Brak
Regulacja biur nieruchomości, nałożenie pewnych obowiązków na pośredników pod rygorem prawnym i branie prowizji od jednej strony? Brak
Maksymalna kwota wynajmu jak w Berlinie (najlepiej jako % minimalnej w zależności od metrażu/ilości pokoi)? Brak
3 proste podatki uzdrawiające rynek nieruchomości + mały bonus w celu naprawienia patologii rynkowej i od razu znalazłyby się
Podatek od zakupu wielu nieruchomości przy jednej transakcji? Brak
Podatek katastralny od którejś nieruchomości? Brak
Regulacja biur nieruchomości, nałożenie pewnych obowiązków na pośredników pod rygorem prawnym i branie prowizji od jednej strony? Brak
Maksymalna kwota wynajmu jak w Berlinie (najlepiej jako % minimalnej w zależności od metrażu/ilości pokoi)? Brak
3 proste podatki uzdrawiające rynek nieruchomości + mały bonus w celu naprawienia patologii rynkowej i od razu znalazłyby się
Może od początku.
Mieszkam w #uk i z rozmiarem śmietników miałem zawsze problem.
W innych hrabstwach można zamówić większy śmietnik na zwykłe śmieci i tak samo na te które można przetworzyć... ale nie w moim.
Jako że nie mieszczę sie w śmietniki bo party hard i butelki wszelakie mocno a w przepisach jest że jak śmietnik za ciężki albo przepełniony to mogę nie zabrać.
Więc to co drugi czy trzeci piąteczek siedziałem sobie przy drzwiach w dzień wywózki dawałem chłopakom czteropaka albo na czteropaka żeby zabrali nie tylko kubeł ale tez 3 worki i ewentualnie drugi kubeł i wszystko cacy.
Dzisiaj po trzech miechach mam w piąteczek 2 pełne kubły 4 worki i 2 reklamówki a chłopaki sami z siebie bez ceregieli wszystko w------i. sąsiad natomiast położył worek obok kubła bo się nie mieściło i zostawili xd.
Teraz tylko raz na miesiąc dawka przypominająca i chłopaki trupa mi wywiozą jak będzie trzeba.
P--o czyni cuda.
P.S.
Tak wykopki, jak skończycie 30 lat i będziecie na swoim to takimi achivmentami będziecie się jarać.
#smieci #wygryw no i troche #heheszki #problemypierwszegoswiata
Trochę ja u nas, matka mówi żeby się uczyć bo się śmieciarzem zostanie a teraz każdy sobie w brodę pluje xd
Ale co statystyczny wykopek może o tym wiedzieć xd
Nie wiedziałem że w Anglia nie ma lasów xD.
Żartuję.
Fajna akcja. I każdy zadowolony z układu xD
@smieszekzagranico ( ͡º ͜ʖ͡º)