Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#motoryzacja #samochody Siema motoryzacyjne świry.Poszukuje samochodu do 50 tys cebulionów i mam mega dylemat.Moje wymagania to kombi/suv,automat,rocznik minimum 2015,jakikolwiek naped 4x4(z tego mogę zrezygnować).Wybór dla laika samochodowego jest tak duży że sam nie wiem co brać żeby się nie władować na minę.Samochód głównie w dłuższe trasy po Polsce i raz do roku na Bałkany więc taki połykacz kilometrów
Który warto brać
- Jeep Cherokee KL 9.9% (82)
- Passat B8 27.7% (230)
- Mitsubishi Outlander 14.1% (117)
- Seat Leon 13.1% (109)
- Peugeot 508 25.7% (213)
- Opel Insignia 9.5% (79)
https://bydgoszcz.wyborcza.pl/bydgoszcz/7,48722,25717569,piekarnia-bigonskich-przestanie-istniec-po-96-latach.html
#bydgoszcz
Cóż jednak można powiedzieć - fajne miejsce, fajna tradycja, ale problem trochę w tym, że to nadal wszystko wygląda jak 96/146 lat temu... po prostu te biznesy osiadły na laurach ;/.
Inna sprawa, ze wolimy iść do galerii i tam kupić, a pączek? lepiej za 99gr z Lidla ;/.
fajne za to jadłem w Finlandii oraz Litwie - dość mokre, takie piernikowate, delikatnie słodkawe. Bardzo czarne.
Nie kłam.
Przespali pewnie czas na wzrost, lub nie umieli zarządzać. Nie mówię, że byliby drugą Sową, ale by istnieli. Przecież po dobre pieczywo to są kolejki w każdym sensownym miejscu. Polecam pójść np. do Piekusia w sobotę rano... Podobnie inne wyroby. Tak więc tu musi być drugie dno, a że coś jest stare, to nie znaczy, że jest dobre.
Komentarz usunięty przez moderatora