Polska i nasze systemy informatyczne w pigułce. 1. Dostań email o tym, że wygasa twój profil zaufany. 2. Złóż wniosek o jego przełożenie. 3. Czekaj kilka dni. 4. Wniosek odrzucony bo profil wygasł xDDD
@fstab: k---a mi ostatnio przyszło że wygaśnie mi profil i abym sobie przedłużył. To cyk przedłużyłem. Ostatnio chciałem coś tam sprawdzić to wbijam a tam info ze profil wygasł. Wbijam do banku a tam profil aktywny...
informujemy, iż samo złożenie wniosku nie powoduje przedłużenia ważności Profilu Zaufanego. Zgodnie z informacją otrzymaną na adres mailowy po złożeniu wniosku należy potwierdzić go w punkcie potwierdzającym w ciągu 14 dni. Jeśli przed potwierdzeniem wniosku Profil Zaufany wygaśnie, to wniosek zostaje automatycznie odrzucony. W zaistniałej sytuacji należy po zalogowaniu skorzystać z opcji "Złóż nowy wniosek",a po jego złożeniu
@fstab Ja dzisiaj o 14 dostałem zawiadomienie z US, że mam dostarczyć zaświadczenie z urzędu miejskiego do poniedziałku XD no i taki c--j, bo urząd miasta zakończył pracę też o 14 i przez weekend zamknięty
Dostałem chatę w Niemcach w spadku, rzeczoznawca wycenił na 350k euro Myślę żeby sprzedać i otworzyć jakąś franczyzę w Polsce W co byście weszli? Żabki, dino?
1. Dostań email o tym, że wygasa twój profil zaufany.
2. Złóż wniosek o jego przełożenie.
3. Czekaj kilka dni.
4. Wniosek odrzucony bo profil wygasł xDDD
#polska #informatyka #heheszki #profilzaufany #truestory
źródło: comment_1582242094NWx7ivJtLRy4jeTQbYkTE1.jpg
Pobierzźródło: comment_1582242136PcI8h4j26HrA5I65QW2GCt.jpg
Pobierz@raven4444: xD
@fstab: wtf
mam swój od 6 lat i nigdy nie wygasł
_Szanowny Użytkowniku,
informujemy, iż samo złożenie wniosku nie powoduje przedłużenia ważności Profilu Zaufanego. Zgodnie z informacją otrzymaną na adres mailowy po złożeniu wniosku należy potwierdzić go w punkcie potwierdzającym w ciągu 14 dni. Jeśli przed potwierdzeniem wniosku Profil Zaufany wygaśnie, to wniosek zostaje automatycznie odrzucony. W zaistniałej sytuacji należy po zalogowaniu skorzystać z opcji "Złóż nowy wniosek",a po jego złożeniu
źródło: comment_1582289560LXwAJufQz3yJlLekDvWhy5.jpg
Pobierz