Wpis z mikrobloga

@Drzegorz: Jak za tę cenę to naprawdę dobra jakość pączków. Te tłuste, pełne lukru i z ohydnym dżemem w lokalnych sklepach kosztują 5 razy więcej. To rozbój w biały dzień ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@monox12: nie jem pączków, ale jakbym miał zjeść to nie brałbym mrożonych (te w żabce potrafią leżeć latami xD) tylko kupił jakiegoś prawdziwego w cukierni, a na ten szajs nawet nie tracił czasu.

To tak jakby w dniu pizzy kupić sobie mrożoną dżiuseppe, a na dniu piwa chlać p--o marki tesco value XD Moża, tylko jaki sens?
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: Jeżeli komuś smakuje to czemu nie? Sam nienawidzę lagerów i zalecam pić normalne ciepłe p--o, aby wydobyć z niego smak, ale nie przyciskam niczym niemiec żyda w 42'.
Trochę luzu
@saskiaa: A proszę bardzo tylko śpiesz się bo kolejki są ogromne i pełno ludzi z właśnie kartonami
  • Odpowiedz
@m0rdeczka: ja nie pisałem o piekarnianych gównach tylko o dobrych pączkach, a od tych na pewno nie są lepsze.

@ZupaWarzywna: no pewnie cięzko zarobić na takim pączku za 30groszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zresztą niech każdy je co chce, trujące nie są.
  • Odpowiedz