Aktywne Wpisy
Kagernak +152
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +352
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
, mma czy inne. No po prostu niesamowite, że kobieta woli faceta, który robi coś więcej niż "wykop supervisor 24/7" taki facet nie musi nic spermic. Wchodzisz na profil a tam w zainteresowaniach: adidas, imprezy, kobiety, w---a, s-x. Żyć się odechciewa. Zdradzę wam sekret. To nie spermienie tylko wasz brzydki ryj, lenistwo i niecheć żeby wymagać czegokolwoek od siebie zamiast obwiniać innych tak odrzuca. Dziękuję za uwagę
#tinder #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Rzeczywiście. Doskonale wspominam wymiotowanie do rąk w trakcie biegu z basenu do toalety albo samozginające się nogi po zejściu z roweru. Czysta przyjemność, dzięki za uświadomienie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Snap-Dragon: przegrywy to ok. 5% społeczeństwa, najwięcej jest normików, czyki właśnie ludzi "normalnych"
1. Podstazali to moga byc faceci 50+
2. Ulance? Z tego co wiem jest tu takich stosunkowo malo. Wiekszosc to faceci normalnej i szczuplej
Komentarz usunięty przez autora
Meritum problemu na "rynku matrymonialnym" jest dysproporcja między oczekiwaniami a wkładem kobiet w związek. I jest to bolączka naszej polskiej
da się gdzieś jednym kliknięciem tych wszystkich toksyków co się udzielają w tym wątku razem z OPem spućić w kiblu?