Wpis z mikrobloga

Wczoraj zadzwoniłem na infolinię Play i przedłużyłem umowę, upewniając się, że będzie trwała 12 miesięcy. Dziś po zalogowaniu na Play24 widzę, że jest aktywna na 18 miesięcy... Polityka robienia klienta w konia ciągle ma się u nich dobrze.

#play
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Już dzwoniłem i mają odsłuchać sobie rozmowę w której upewniałem się u babki że będzie na 12 miesięcy. Rozpoczęli procedurę rozpatrzenia reklamacji... nosz k---a mać. Wszędzie walą w c---a.
  • Odpowiedz
@Krupier: Tylko, że ja chcę ten abonament. Za niecałe 20zł brutto mam nielimitowane smsy i minuty do Play + 300min do innych sieci. Problemem nie jest sama treść oferty, tylko złodziejskie podejście do klienta i próba naciągania. Jeśli nie uznają to oczywiście podziękuję :)
  • Odpowiedz
@nieocenzurowany88: Poprzednia kończy się we wrześniu, ale już teraz można ją przedłużyć i obowiązuje "od zaraz".

@maccloy: Nie podpisywałem. Umowa zawarta telefonicznie jest taka samo ważna. Odstąpię od umowy przed ostatecznym terminem jeżeli sprawa się nie rozwiąże pozytywnie dla mnie.
  • Odpowiedz
@fejku: Napisz reklamację w mailu. Rozmowa zostanie odsłuchana, a termin umowy zmieniony na 12 miesięcy. Mogła być to pomyłka konsultanta, więc nie uważaj tego za robienie ludzi w c---a ;>
  • Odpowiedz