Wpis z mikrobloga

• 158
~10 dni bez prochów!
Duży apetyt na jedzenie, brak zmartwień o długi, lepszy sen, brak krzywych zjazdów, mózg częściej włączony, nie pocę się jak świnia, ogólnie samopoczucie i sen stabilniejsze.
Pierwsze 3 dni to sen, toaleta, żarcie, sen, toaleta, więcej żarcia, hektolitry h2o and repeat. Z każdym dniem trzeźwości jestem coraz bardziej dumny z siebie a to dopiero początek. Tak się otwiera drzwi do lepszych dni.
#narkotykizawszespoko #detoks #sukces #uzaleznienie
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 9
@Oshiecki Mefka codzień z 2g przez 3 miesiące, ostatni trzeci miesiąc przeplatany władem z ciągami 3-4 dni bez snu. Stosunkowo krótko ale mocno podciąłem sobie skrzydła bo zrezygnowalem z rzeczy ambitnych, zatrudnienia i szkoły bo liczyło się tylko pobudzenie i z chłopca przy hajsie zrobił się poschizowany lamus z długami. "za chwilę" opuszczam kraj i trzeba radykalnie ogarnąć pewne rzeczy, z głową podejść by nie załamać rąk po wyjściu z samolotu
  • Odpowiedz
@Oshiecki: najtrudniejszy etap to chłopak ma dopiero przed sobą, pierwszy miesiąc, dwa a nawet 3 zawsze jest ta fascynacja trzeźwością i tym że się daje radę i wgl tak można żyć itp...itd...
Gorzej jak zaczną się psychiczne głody a do tego dojdą schody w życiu, przeróżne okazje, propozycje wzięcia, za dużo alko i nastąpi zwolnienie blokady ... Życzę Ci jak najlepiej ale uzależnienie to podstępna suka więc miej się na
  • Odpowiedz
@nix0neM: nie chcę Cie zniechęcać, ale 10 dni to jest dopiero początek. W Twoim organizmie jeszcze się buja cała tablica Mendelejewa, więc póki co jesteś spokojny. Trzymaj się i nie puszczaj jak zacznie telepać przy turbulencjach.
  • Odpowiedz
Czasami jest na początku odbicie na wszystko super ale chwilę później pojawia się dół i ostre wąchania nastroju. Ale jak tylko 3 miesiące to może nie będzie aż tak dokuczliwe.
  • Odpowiedz