Wpis z mikrobloga

Dlaczego ludzie nienawidzą prostytutki i ich klientów ?

1. Kobiety nienawidzą prostytutek bo przełamują ich monopol na seks i osłabiają kontrolę nad mężczyznami. Kobiety boją się że profity i atencja powędruje w stronę kurtyzan. Seksterapeutki pokazują też że seks to nic wielkiego i nie potrzeba się upokarzać lub błagać żeby go dostać. Kobiety pasożytują na sfrustrowanych seksualnie mężczyznach i mają w dupie ich potrzeby fizyczne i emocjonalne.

2. Elity nienawidzą prostytutki bo osłabiają ich kontrolę nad mężczyznami (elity kontrolują kobiety - a kobiety mężczyzn) i zmniejszają zyski, mężczyzna który nie biega za kobietą mniej wydaje - nie chodzi na randki ani do klubów, nie kupuje modnych ubrań ani drogich samochodów, bierze mniej kredytów, jest zdrowszy więc mniej choruje. Taki mężczyzna zaczyna patrzeć władzy na rękę i interesuje się światem i staje sie zagrożeniem dla elit. Elity oczywiście same korzystają z usług kurtyzan (Dubaj, Paryż, Monako to siedliska cór Koryntu) ale co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie !

3. Mężczyzni nienawidzą klientów prostytutek bo osłabia to ich pozycje społeczną i prestiż r00chania. Nagle okazuje się że przegryw nie jest przegryw. Że Mirek programista, Mirek księgowy rucha laskę 9/10 a przecież oni mają mieć monopol na bycie samcem alfa. Dlatego jest propaganda że seks z kurtyzaną to nie prawdziwy seks tylko porażka. Że prawdziwy mężczyzna "zdobywa" kobietę. Ludzie nie lubią kiedy jest naruszana hierarchia społeczna.

Dlatego zawsze będzie hejt na kurtyzany i ich klientów.

#przegryw #blackpill ##!$%@? #codziennyblackpill #stulejacontent #bluepill #redpill #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #divyzwykopem #wygryw #stulejacontent #p0lka
D.....7 - Dlaczego ludzie nienawidzą prostytutki i ich klientów ?

1. Kobiety niena...

źródło: comment_15819383818DvTf2kieuJ687LBKuy9jg.jpg

Pobierz
  • 74
  • Odpowiedz
@DDD777: ja uwielbiam prostytutki i one uwielbiają mnie, jedyne prostytutki które mnie nie lubią to te krypto i te które dają za darmo bo od zawsze na nie pluje
  • Odpowiedz
@DDD777: Ja się swojego czasu na socjologii w ramach 1 roku studiów dość dużo rozpisywałam na temat prostytucji, szczególnie o potrzebie wdrożenia tego zdjęcia jako normalnego zawodu. Opodatkowania, ubezpieczenia, ustalenia pewnych wymogów po to żeby tym kobietom zapewnić bezpieczeństwo, stałą sytuację zawodową itp. I nie nienawidzę prostytutek, wspieram, bo masa z nich pada ofiarą sutenerstwa, handlem żywym towarem itp. Nie mam problemu z istnieniem takiego zajęcia, nie oceniam, każdy ma
  • Odpowiedz
@DDD777: no nie wiem, dla mnie pójście na divy to jak kupienie jakiegoś przedmiotu w grze za mikrotransakcje. Niby można, to taki sam przedmiot jak ten, na który wytrwale się zapracuje, jednak nie byłoby tej satysfakcji, tej nagrody za włożony trud... Z drugiej strony jak po długim czasie męczenia się nie dostajesz tej nagrody, to zirytowany lecisz do sklepu... xD
  • Odpowiedz
@holly_satan: jak zapewnisz byt osobie, która jest praktycznie poza biznesem już w wieku 35 lat, nielicząc sporadczynych wizyt osób lubiących starsze panie? o tym problemie nie mówi się w holandii etc. gdzie jest to zalegalizowane i prawnie uregulowane. Emerytura po 5 latach pracy?
  • Odpowiedz
@wiem_wszystko: No ale hola hola, przecież nawet w obecnej rzeczywistości ludzie wybiegają z obiegu w pracy zawodowej. W takim wypadku zostaje znalezienie nowej pracy, to tak jak z freelancerami - przestajesz mieć zarobki i nic nie jest w stanie tego zmienić, to zmieniasz pracę na stałą.
W takim wypadku taka kobieta już ma lata pracy, odprowadzone podatki na emeryturę przynajmniej częściowo.
  • Odpowiedz
@wiem_wszystko: Ty czytasz w ogóle co piszę? Napisałam o zmianie zawodu. Masa osób sobie musi radzić w takich sytuacjach, że są poza biznesem, nie tylko prostytutki. Można byłoby wdrożyć ewentualnie jakiś program doradctwa zawodowego i pomocy w przebranżowieniu się dla tych lekko nieporadnych, ale myślę że chyba każda pani do towarzystwa jest osobą dorosłą i wie, jak ten biznes działa i że nie może polegać na nim całe życie.
A
  • Odpowiedz
@wiem_wszystko: Tylko właśnie polega na tym, że nikt "tego" nie utrzymuje, ale też "to" nie utrzymuje nikogo, gdzie pieniądze za podatki, które by odprowadzały już by się na coś przydały. Na pewno nie mogłoby i nie wyglądałoby to w takiej formie jak mówisz, bo to się prawnie kupy dupy nie trzyma. Jak narazie to prostytutki korzystają na swoim statusie, nie musząc niczego odprowadzać.
  • Odpowiedz
@holly_satan: w sumie się zgodze. legalizacja powinna pomóc ograniczyć prostutuowanie się kobiet z jednego tylko powodu. zachowania anonimowości. wiele zrezygnowało by z tego wiedząc że musza podać odpowiednie dane w urzędach etc.
  • Odpowiedz
@wiem_wszystko: + mniejsze zyski przez podatki. To też jest argument za tym. Jak narazie niektóre wyrabiają olbrzymie kwoty, które są w całości w ich kieszeni.

I zresztą, to najstarszy zawód świata i mimo tego, że moralnie jest zły, tego się nie da wyplenić. Więc możemy tylko ulepszyć ten system tak, żeby był sprawiedliwy względem innych obywateli + nie był szarą, anonimową strefą.
  • Odpowiedz