Aktywne Wpisy
Dobry_Gospodarz +79
Fajny glitch na unlimited food
W 2021 kupiłem 150 ząbków czosnku.
W 2022 zebrałem czosnek odłożyłem 250 ząbków na sadzenie resztę zjadłem
Od 2022 nie kupuje czosnku. Przeważnie kończy się mojej rodzinie na przełomie kwietnia i maja kiedy zaczynają się już cebule, czosnek niedźwiedzi. Od maja też zaczynamy zbierać młody czosnek i pędy czosnku
2024
W 2021 kupiłem 150 ząbków czosnku.
W 2022 zebrałem czosnek odłożyłem 250 ząbków na sadzenie resztę zjadłem
Od 2022 nie kupuje czosnku. Przeważnie kończy się mojej rodzinie na przełomie kwietnia i maja kiedy zaczynają się już cebule, czosnek niedźwiedzi. Od maja też zaczynamy zbierać młody czosnek i pędy czosnku
2024
Mirki możecie mi powiedzieć czy ktoś z was używa stosunek przerywany jako metodę antykoncepcji? Dziewczyna chce skończyć brać tabletki i namawia mnie na tą metodę, która według wielu badań jest nieskuteczna. Uprawia ktoś z was seks z tą metodą i jakie macie wyniki xd?
#seks #antykoncepcja
#seks #antykoncepcja
1. Kobiety nienawidzą prostytutek bo przełamują ich monopol na seks i osłabiają kontrolę nad mężczyznami. Kobiety boją się że profity i atencja powędruje w stronę kurtyzan. Seksterapeutki pokazują też że seks to nic wielkiego i nie potrzeba się upokarzać lub błagać żeby go dostać. Kobiety pasożytują na sfrustrowanych seksualnie mężczyznach i mają w dupie ich potrzeby fizyczne i emocjonalne.
2. Elity nienawidzą prostytutki bo osłabiają ich kontrolę nad mężczyznami (elity kontrolują kobiety - a kobiety mężczyzn) i zmniejszają zyski, mężczyzna który nie biega za kobietą mniej wydaje - nie chodzi na randki ani do klubów, nie kupuje modnych ubrań ani drogich samochodów, bierze mniej kredytów, jest zdrowszy więc mniej choruje. Taki mężczyzna zaczyna patrzeć władzy na rękę i interesuje się światem i staje sie zagrożeniem dla elit. Elity oczywiście same korzystają z usług kurtyzan (Dubaj, Paryż, Monako to siedliska cór Koryntu) ale co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie !
3. Mężczyzni nienawidzą klientów prostytutek bo osłabia to ich pozycje społeczną i prestiż r00chania. Nagle okazuje się że przegryw nie jest przegryw. Że Mirek programista, Mirek księgowy rucha laskę 9/10 a przecież oni mają mieć monopol na bycie samcem alfa. Dlatego jest propaganda że seks z kurtyzaną to nie prawdziwy seks tylko porażka. Że prawdziwy mężczyzna "zdobywa" kobietę. Ludzie nie lubią kiedy jest naruszana hierarchia społeczna.
Dlatego zawsze będzie hejt na kurtyzany i ich klientów.
#przegryw #blackpill ##!$%@? #codziennyblackpill #stulejacontent #bluepill #redpill #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #divyzwykopem #wygryw #stulejacontent #p0lka
Komentarz usunięty przez autora
@Jutuba_z_Krakowa: no i?
W takim wypadku taka kobieta już ma lata pracy, odprowadzone podatki na emeryturę przynajmniej częściowo.
A
I zresztą, to najstarszy zawód świata i mimo tego, że moralnie jest zły, tego się nie da wyplenić. Więc możemy tylko ulepszyć ten system tak, żeby był sprawiedliwy względem innych obywateli + nie był szarą, anonimową strefą.