Aktywne Wpisy
rysiekryszard +10
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Następnego dnia w szkole byłam nieprzytomna. Nie chciałam wracać do domu.
#dziecinstwo #wspomnienia #rodzina #alkoholizm
Komentarz usunięty przez autora
@Emmzon: niniejszym wygrywasz konkurs na największego debila, na jakiego natknąłem się w internecie. Wiesz, że mózg potrafi wyprzeć z głowy najbardziej traumatyczne wspomnienia i są ludzie, którzy nie pamiętają całego dzieciństwa aż do czasów nastoletnich, przez gówno
@V_I_B_E_S: może warto na drugi raz się dokształcić, zanim się zacznie #!$%@?ć bez sensu?
w tym momencie kończę dyskusję bo to nie mój poziom, z plebsem, patologią i nizinami społecznymi nie rozmawiam
Efektem takiego dorastania jest moje DDA, depresja, nerwica lękowa, strasznie bolesne migreny matki, arytmia serca mojej siostry.
Życie jest jak pudełko czekoladek. Ja akurat wybrałem te miętowe.
@Prettyboy: Kurczę,
@ciuuum69: Ahh tradycyjne wyparcie i "to nie moja wina". Pewnie co noc zjada ją świadomość że #!$%@?ła.
@ciuuum69: wtf is wrong with you?