Aktywne Wpisy
Ganyel +3
Sporo ostatnio było wpisów krytykujących polskich restauratorów i w ogóle krajową gastronomię. Ze zdecydowaną większością się zgadzam: wysokie ceny, kiepska jakość jedzenia i obsługi, cwaniakowanie. Ale dla równowagi chciałbym zwrócić uwagę na polskich konsumentów. Bo tu jest niestety podobnie, a jakoś o tym się nie pisze... Dlaczego? W skrócie wygląda to tak, że rodacy nie mają pojęcie o tym jak zamawiać, co zamawiać, czego nie robić, a jak należy się zachowywać. Kilka

Porady odnośnie wykończenia mieszkania w stanie deweloperskim [GDZIE ICH SZUKAĆ]
W niedalekiej przyszłości czeka mnie wykończenie mieszkania od zera i szukam informacji na co zwrócić uwagę, na czym oszczędzić, do czego warto dołożyć i tym podobne hasła. Jeżeli macie źródła wiedzy albo po prostu własne wskazówki, to piszcie je w komentarzach.
Mój zbiór:
1. Warto wynająć inżyniera odbioru mieszkania - koszt ok. 300–800 zł, oszczędzi nerwów i
W niedalekiej przyszłości czeka mnie wykończenie mieszkania od zera i szukam informacji na co zwrócić uwagę, na czym oszczędzić, do czego warto dołożyć i tym podobne hasła. Jeżeli macie źródła wiedzy albo po prostu własne wskazówki, to piszcie je w komentarzach.
Mój zbiór:
1. Warto wynająć inżyniera odbioru mieszkania - koszt ok. 300–800 zł, oszczędzi nerwów i
źródło: wykończenie mieszkania
Pobierz

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link