Wpis z mikrobloga

Dla wielu stał się symbolem ul.Piotrkowskiej w Łodzi . Starszy Pan, który w bezruchu stoi godzinami, lecz po wrzuceniu paru groszy zaczyna odgrywać swoją role z charakterystycznym dzwoneczkiem. Łódzki mim bo o nim mowa potrzebuje pomocy w leczeniu swojej żony. Link do zbiórki —> Pomagam. #lodz ##!$%@? #pomoc #wykopefekt #wykoppomaga #zdrowie
DESiGNER86 - Dla wielu stał się symbolem ul.Piotrkowskiej w Łodzi . Starszy Pan, któr...

źródło: comment_1581682516xSuAQGjtCSEWYcgH2KTxg5.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@DESiGNER86 jeszcze jak pracowałem na Piotrkowskiej to mijałem go praktycznie codziennie. Nigdy nie rzuciłem mu grosza. Dzisiaj dostał ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@DESiGNER86: @BrakKontaNaFejsie: @rimyi: Znacie go tylko, że tam stoi. Kiedyś rzuciłem mu piątaka, bo koleżanka z Węgier chciała zrobić sobie z nim zdjęcie. Ustawiła się obok, a on pokazał rękę w geście "STOP" i powiedział, że zdjęcie z nim to minimum 10 zł.
Powiedziałem, że żałuję, że mu chociażby tą "piątkę" rzuciłem i odeszliśmy bez zdjęcia. Od tamtej pory mam do niego uraz i nigdy więcej
  • Odpowiedz
@blunch: No ja go znam właśnie z takich momentów. Pamiętam jak zaczął drzeć mordę na siostrzenicę bo robiliśmy jej zdjęcie z tym typem w tle
  • Odpowiedz
@blunch: Znasz go tylko z wrzucenia pieniazka. Nie raz wspominał ludziom ze ta kwota nie jest dla jego zarobku tylko aby odstraszyć gdyż nie lubi mieć robione zdjęcia.
  • Odpowiedz
Nie raz wspominał ludziom ze ta kwota nie jest dla jego zarobku tylko aby odstraszyć gdyż nie lubi mieć robione zdjęcia.

@DESiGNER86: To dlaczego zażądał więcej? Zwykły buc z tego typa.
  • Odpowiedz