Aktywne Wpisy

WielkiNos +557
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz
Lolenson1888 +696
Trafione w punkt. Koleżanki z liceum zdążyły już się pożenić, zajść w ciążę i rozwieść, a ja nadal mówię, że rodziców nie ma w domu jak ktoś dzwoni xD
#heheszki #humorobrazkowy
#heheszki #humorobrazkowy
źródło: 81AB9F0F-7BE5-4CD2-A8EB-597EBB224FEE
Pobierz

Sam mam takie zdanie w opisie ( ͡º ͜ʖ͡º)
One mają tak wysoką samoocenę, że myślą, że nawet przechodzona matka może rozdawać karty xDD
#tinder #badoo #p0lka #madka
źródło: comment_1581613701o7fpCwvgZWwJdHvBYPlaE2.jpg
PobierzTo juz ten moment panowie, 180 to za mało. I nie, laska nie była wysoka. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@alxnr ale zdajesz sobie sprawę, że w ogólnym rozrachunku to nic nie zmienia? To dalej kobieta z dzieckiem. Jeśli faktycznie do tego doszło, no to niefajnie, ale jak wspomniałem - dla faceta nic to nie zmienia (no chyba jeszcze dodatkowo wszystko utrudnia, bo na pewno ma uszczerbek psychiczny).
Komentarz usunięty przez autora
A tak poza tym to mylisz się bo zapewniam Cię, że nawet kobiety z dziećmi mają na rynku większą wartość niż Ty. Zawsze znajdzie się horda spermiarzy, którzy będą się do niej ustawiać w kolejce, Ty z kolei musisz pajacować przed kobietami żeby nawiązać relację. Kobiety, nawet z dziećmi dalej nie muszą nic robić. Nie
źródło: comment_1581665391Vp4RUoPmvFb4l9UETaaPHS.jpg
Pobierz