Wpis z mikrobloga

• 19
@OSH1980 no i dobrze, trzeba pisać takie rzeczy, może chociaż część z tych kretynek skuma, że normalny gość nie weźmie sobie na łeb cudzego dzieciaka i jedyne co je może spotkać to albo w najlepszym przypadku turbo-beciak, albo łepek, który będzie chciał tylko poruchać.
  • Odpowiedz
@HateAccount: nie uważam, że facet, który zdecyduje się związać z samotną matką jest kretynem. Jak chce, to jest jego sprawa, jeżeli będzie chciał być dobrym ojczymem, to szanuję w c--j. Ale sam nie chcę żadnych dzieci. Ani swoich, ani cudzych.
  • Odpowiedz
@HateAccount: Nawet moja matka się oburzyła jak jej powiedziałem że laska z bachorem to g---o ale zacząłem jej gadać dlaczego i po pół godziny powiedziała że mam rację. I w tym jest problem z kobietami sa lekkomyślne obie strony na tym tracą gdyby tylko uzywaly częściej mózgu zamiast p---y od razu każdemu by się lepiej żyło
  • Odpowiedz
@alxnr: od razu zgwałcona, smutna historia dla niej to taka że mężczyzna odszedł i teraz jest sama, oczywiście wina leży po stronie byłego partnera, przecież p0lka nic złego nie zrobiła
  • Odpowiedz
  • 2
@HateAccount a przypadkiem ona nie sugeruje, że została zgwałcona i to dziecko właśnie jest z tej smutnej historii?

@alxnr ale zdajesz sobie sprawę, że w ogólnym rozrachunku to nic nie zmienia? To dalej kobieta z dzieckiem. Jeśli faktycznie do tego doszło, no to niefajnie, ale jak wspomniałem - dla faceta nic to nie zmienia (no chyba jeszcze dodatkowo wszystko utrudnia, bo na pewno ma uszczerbek psychiczny).
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@HateAccount: Oho, w Twoim pisaniu wyczuwam mocny kryzys wieku średniego i usilne podbijanie sobie ego.
A tak poza tym to mylisz się bo zapewniam Cię, że nawet kobiety z dziećmi mają na rynku większą wartość niż Ty. Zawsze znajdzie się horda spermiarzy, którzy będą się do niej ustawiać w kolejce, Ty z kolei musisz pajacować przed kobietami żeby nawiązać relację. Kobiety, nawet z dziećmi dalej nie muszą nic robić. Nie
Perkotka - @HateAccount: Oho, w Twoim pisaniu wyczuwam mocny kryzys wieku średniego i...

źródło: comment_1581665391Vp4RUoPmvFb4l9UETaaPHS.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz