Aktywne Wpisy

Tyrande +278
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +74
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Mam takiego pacjenta, gnój spala 12,5l i nie mogę dojść do tego co mu dolega.. Rozumiem zwiększone spalanie z uwagi na zmęczenie jednostki, ale dwukrotnie większe trochę do mnie nie przemawia.
Odma drożna, filtr powietrza i świece nowe, wyczyszczony dolot z przepustnicą, brak oporów toczenia na kołach/hamulcach. Została mi jeszcze lambda i ewentualne cewki do ruszenia. Allegrowe OBD2 wyrzuca jakieś błędy nie pasujące do dokumentacji.
#renault #motoryzacja #mechanikasamochodowa
Komentarz usunięty przez autora
@wycz: Tak, wykluczone zarówno łożyska jak i hamulce
@biskup2k: Jutro lub w piątek będę mieć dostęp do samochodu to zerknę
Moja różowa jeździ i jej portfel płacze, a ona do mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jakie napięcia masz na lambdzie jak pracuje silnik? Sprawdź sobie OBD
Pluł olejem w dolot przez zatkaną odmę, naprawione, wyczyszczone ale dalej pali jak smok.
Jakie powinny być napięcia lambdy poprawnie? Niby widziałem te wykresy ale nic mi nie mówią, znalazłem na szybko w necie "Prawidłowe napięcie powinno wynosić mniej niż 0,4 V przy mieszance ubogiej i więcej niż 0,6 V przy bogatej." ?
P105A - błąd systemu zasilania paliwem, u mnie wynikał ze źle dostrojonego LPG, u Ciebie wynika z kolejnych błędów (komputer wykrywa przy tym błędzie mieszankę zbyt ubogą lub zbyt bogatą, jaka to odchyłka - można sprawdzić przez DDT2000),
P1028 - błąd czujnika pedału hamulca,
P1046 - błąd