Aktywne Wpisy
Mieszkam z dziewczyną. Mieszkanie jest moje, ja płacę rachunki, ja kupuję większość jedzenia. Ona zarabia minimalną krajową (ona pracuje nieregularnie, kilka dni w tygodniu) i swoją pensję przeznacza praktycznie "na siebie".
Sytuacja z wczoraj:
Ja budzik 6:15, na 7 w pracy żeby zarabiać pieniądze, jak co dzień.
Moja dziewczyna spała do 12:00, wstała o 12:30, poszła do sklepu, zrobiła zakupy na obiad (za mój hajs) i przygotowała obiad.
Przygotowując obiad wstawiła relacje
Sytuacja z wczoraj:
Ja budzik 6:15, na 7 w pracy żeby zarabiać pieniądze, jak co dzień.
Moja dziewczyna spała do 12:00, wstała o 12:30, poszła do sklepu, zrobiła zakupy na obiad (za mój hajs) i przygotowała obiad.
Przygotowując obiad wstawiła relacje
arinkao +83
Jajka w sosie chrzanowym, ziemniaki, duszona na maśle marchewka (ʘ-ʘ)
Bardzo pospolicie, ale przyznać się kiedy ostatnio jedliście jajka z sosem chrzanowym? Ja chyba kilkanaście lat temu na stołówce u mamy w pracy.
Zapomniałam że istnieje takie combo, było pyszne, będę robić częściej ale z rzadszym sosem i z koperkiem który tu bardziej pasuje.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
Bardzo pospolicie, ale przyznać się kiedy ostatnio jedliście jajka z sosem chrzanowym? Ja chyba kilkanaście lat temu na stołówce u mamy w pracy.
Zapomniałam że istnieje takie combo, było pyszne, będę robić częściej ale z rzadszym sosem i z koperkiem który tu bardziej pasuje.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
2019: Krzysztof Piątek podpisuje kontrakt z Milanem. W tym samym roku pracę tracą Gennaro Gattuso i Marco Giampaolo
2020: Krzysztof Piątek podpisuje kontrakt z Herthą. Już niecałe dwa tygodnie później pracę traci Jurgen Klinsmann
2021: Krzysztof Piątek podpisuje kontrakt z Atletico Madryt. Niedługo potem, po 10 latach, pracę traci Diego Simeone
2022: Michał Żewłakow staje się pierwszym od czasów Jerzego Brzęczka trenerem, który wytrzymał na stanowisku selekcjonera reprezentacji Polski dłużej niż 2 miesiące. Eksperci od teorii spiskowych twierdzą, że to dzięki temu, że zrezygnował z usług Krzysztofa Piątka
2023: Ujawnione są osobiste notatki Benedykta XVI. Okazuje się, że za jego szokującym odejściem z Watykanu stało dziwne uczucie, którego doświadczył po zobaczeniu polskiego turysty na placu św. Piotra. Tym turystą był Krzysztof Piątek
2024: Krzysztof Piątek podpisuje kontrakt na występ na Sylwestrze z Dwójką. Dzień później, z niewiadomych przyczyn, na scenie nie pojawia się tradycyjnie wieńcząca tę uroczystość Maryla Rodowicz
2025: Krzysztof Piątek wysłany z misją pokojową ONZ do Korei Północnej. W tym samym roku dynastia Kimów traci władzę
2026: Krzysztof Piątek kupuje proszek Vizir. Dwa tygodnie później firma ta zrywa dożywotni kontrakt z Zygmuntem Chajzerem
2035: Despotycznie rządzący Konfederacją cyborg Janusza Korwina-Mikke rezygnuje z uczestnictwa w życiu politycznym. Powodem rzekomo wstąpienie Krzysztofa Piątka w lokalne struktury tej partii
2045: Krzysztof Piątek robi sobie zdjęcie pod Wielką Krokwią. Miesiąc później Apoloniusz Tajner przegrywa wybory na szefa Polskiego Związku Narciarskiego z Janem Ziobro
2060: Górska wędrówka Krzysztofa Piątka kończy się zawaleniem się wszystkich głównych pasm w naszym kraju. Najwyższym szczytem Polski zostaje 83-letni Marcin Prokop
2070: Odkryte zostają podróże w czasie. Naukowcy wysyłają Krzysztofa Piątka do lat 30. XX wieku, aby ten wstąpił do NSDAP, co ma poskutkować utratą wpływów przez Adolfa Hitlera. Plan się udaje. Nasza reprezentacja nie traci Ernesta Wilimowskiego na rzecz III Rzeszy i wygrywa Mistrzostwa Świata w 1942 i 1946 roku. W taki sposób Piątek oddaje polskiej piłce największą przysługę
2080: Krzysztof Piątek umiera i trafia do piekła. Krótko potem Szatan zostaje strącony ze stanowiska. Cała ludzkość zbawiona
#pasta #heheszki #pilkanozna #mecz #humor