Wpis z mikrobloga

Wykopki https://narodowecentrumdlugow.pl/#verify jest legitne?
Jakos mam obawy przed podaniem pesela i nr telefonu. Niby certyfikat wydany przez
Certum Trusted Network CA.

Ale to ze maja certyfikat nie znaczy ze moje dane sa u nich bezpieczne a to ze sa bezpiecznie przesylane.

Mam troche zagmatwana sytuacje o ktorej sie teraz dowiedzialem w zwiazku ze smiercia matki. 10+ lat temu miala jakies zadluzenie w czynszu i w koncu komornik rowniez mi siadl na konto bo bylem tam zameldowany. Zadluzenie splacone a u obecnego wlasciciela czysto odkad zostal wlascicielem (8lat). Ale robia teraz problemy bo ponoc jest problem u tego poprzedniego. Dziwi mnie to bo komornika nie mam na niczym a po tylu latach to juz powinien byc. Wiec jest szansa ze poprzedni wlasciciel przygral w wuja i czegos tam nie zaksiegowal na konto obecnego.

Jako ze przez tyle lat to juz i ja bank zmienialem i matka i ciezko teraz bedzie do historii splat dojsc wiec chcialem sie sprawdzic czy nie widnieje w jakims rejestrze dlugow przypadkiem (co byloby poniekoad moja podkladka). Ta stronka mi sie jako pierwsza wyswietlila ale nie wiem czy mozna jej ufac ze tak za free (TYLKO chca pesel i nr telefonu...) jest ok.
Jesli nie to moze ktos poleci jakas stronke gdzie mozna sie sprawdzic?
#niewiemjaktootagowac #dlugi #komornik moze (sorki jak zawracam gitare) @niebezpiecznik-pl ?
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach